Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.10.2018.

17:55

Joveljić na putu do "društva" Mesija, Mbapea, Runija...

Talentovani fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić drugu godinu zaredom našao se u konkurenciji za nagradu "Zlatni dečko".

Izvor: LN

Autor: LN

Joveljić na putu do
Foto: FK Crvena zvezda

Joveljić je zaslužio nominaciju usled sjajnih partija u mlađim kategorijama crveno-belih i jedan je od 40 kandidata.

Izbor pravi ugledni italijanski list "Tutosport", a lista kandidata za prestižnu nagradu je najpre sa ukupno 100 skraćena na 60 imena i sada za još 20, a među odabranima i dalje se nalazi Joveljić.

Zvezdin talentovani golgeter tako se našao u borbi za priznanje koje su prethodno osvajali igrači poput Lionela Mesija, Pola Pogbe, Iska, Kilijana Mbapea, Vejna Runija...

Joveljić je među 40 odabranih iako je godinu dana mlađi od starosne granice koja je 1998. godište, što dovoljno govori o svetloj budućnosti koja ga čeka.

Konkurenciju crveno-belom napadaču predstavljaju igrači kao što su Trent Aleksander-Arnold iz Liverpula, Milanov Patrik Kutrone, Matijs de Liht iz Ajaksa, odnosno Džastin Klajvert iz Rome, kao i prošlogodišnji laureat Kilijan Mbape.

Za popularnog Jovelju možete glasati na sajtu Tutosporta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve