Automobili

Ponedeljak, 01.10.2018.

12:45

Razotkrivena sportska linija nove BMW Serije 3 FOTO

Dan pre svetske premijere procurele su u javnost fotografije nove generacije BMW Serije 3.

Izvor: B92

Razotkrivena sportska linija nove BMW Serije 3 FOTO
BMW Serija 3 G20 M340i

Slike G20 su stigle sa konfiguratora automobila premo popularnog foruma BimmerPost, a pokazuje nekoliko modela uključujući i M340i, M Sport Package, Sport Line te raznovrsne opcije enterijera.

Prvi utisak je da je G20 ima bolje proporcije od prethodnika, kao i agresivniji izgled, pre svega zahvaljujući novom dizajnu farova koji su dostupni i sa LED ili laserskom tehnologijom.
BMW Serija 3 G20 330i M Sport
Očigledano je i veće međuosovinsko rastojanje, što daje automobilu elegantniji profil. Dostupne su četiri nove boje karoserije: Dravit Grey, Tansanit Blue II, Citrin Black II i Vermont Bronze.

U unutrašnjosti dominira 12,3-inčni multimedijalni displej, te 10,25-inčna kontrolna tabla, nova sportska sedišta, nove kontrole klime i novi volani.
Generalno kabina deluje znatno naprednije od prethodne generacije, i u smislu dizajna i u pogledu kvaliteta.

Vrhunac pod haubom biće 3,0-litarski B58 redni šestocilindarski trubobenzinac u M340i, a ispod njega će biti smešten 2,0-litarski četvorocilindraš u 330i verziji.
BWM će za pogon nuditi i dizel, plug-in hibridne i električne agregate, ali će ih na tržište izbacivati u različitom periodu.

Zvanična premijera G20 Serije 3 je u utorak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

19 h

Podeli: