REZZIME DANA (nedelja): Ko još veruje Brondbiju?

Vreme čitanja: 4min | ned. 30.09.18. | 22:31

Pogledajte ko vam je 30. septembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

FAJENORD - VITESE (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Još jednom se potvrdilo da bez starca nema udarca. Robin van Persi doneo je Fajenordu pobedu na Viteseom od 2:1 u utakmici sedmog kola holandske Eredivizije. Trenutak odluke bio je u 88. minutu kada je sjajno izveo slobodan udarac sa 25 metara i pogodio donji levi ugao gola gostiju.

FJORENTINA - ATALANTA (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 2:0

Za razliku od mnogih drugih parova i drastično manjih kvota koje su precrtane, kec u Firenci je zaokružen. Nešto više od sat vremena čekalo se na prvi gol. Postigao ga je Vereto u 63. minutu sa bele tačke, da bi u poslednjim momentima meča Biragi postavio konačnih 2:0.

MALAGA - MAHADAHONDA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Malaga je opravdala ulogu favorita na Rosaledi. Kao i na meču sa Almerijom škotski napadč Džek Harper bio je čovek odluke. Očekivalo se da Malaga u nastavku postigne još neki gol, ali je na kraju rezultat iz 10. minuta bio jedina promena na utakmici. Mahadahonda se nije predavala, pretila je, međutim, zasluženo je čitav plen ostao u Malagi.

AJNTRAHT - HANOVER (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 4:1

Bila je ovo jedna od boljih partija Ajntrahta u aktuelnoj sezoni, a već u prvom poluvremenu ekipa iz Frankfurta je širom otvorila vrata pobeda koja bi trebalo dosta da joj znači na planu samopouzdanja u nastavku sezone. Ujedno, potvrdilo se opet da je Hanover jedna od omiljenih Ajntrahtovih "mušterija" koji je slavio i šesti put zaredom u međusobnim okršajima.

BETIS - LEGANES (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0

Leganes je ostao jedini tim u Primeri bez osvojenog boda na strani. Poput onog meča protiv Atletik Bilba, Leganes je do samog finiša imao poen u džepu, ali je njegove fudbaler popuštanje koncentracije skupo koštalo. Gol odluke na Benito Viljamarinu postigao je igrač s klupe Loren Moron samo pet minuta pošto je u 84. ušao u igru. 

PRECRTANO:

ANDERLEHT - SINT TROJDEN (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:0

Najigraniji par dana je precrtan. Anderleht je napravio još jedan korak unazad u nastojanju da se izbori za lidersku poziciju u prvenstvu Belgije. Punih 90 minuta dominirali su fudbaleri iz Brisela protiv Sint Trojdena koji je sa igračem manje odoleo i otišao kući s bodom. Brojke su na ovom meču bile frapantne u korist Anderlehta - 21:2 u šutevima na gol, 7:0 u udarcima u okvir gola, 11:0 u kornerima, ali džaba, lopta nije htela u mrežu danas odličnog golmana gostiju Stepea.

VILJAREAL - VALJADOLID (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:1

Šta se to dešava sa Viljarealom? Žuta podmornica nije isti tim na svom Madrigalu i kada igra u gostima... Van svog stadiona, Viljareal blista! Ima dve pobede (Bilbao i Leganes) i remi (Sevilja) bez primljenog gola. Ali na svom terenu ne može nikoga da pobedi. Ceo plen sa Madrigala je danas odneo i skromni Valjadolid minimalnom pobedom od 1:0. Viljareal je od mogućih 12, osvojio samo bod kod kuće. Danas mu ni penal nije bio dovoljan. Neko prokletszvo se uvuklo na Madrigal...

RIJEKA - SLAVEN (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 0:0

Loše navike koje je stekla ove sezone, Rijeka izgleda ne planira da menja. Retko gubi, ali retko i pobeđuje. U okršaju sa Slavenom, koji je takođe "specijalista" za remije, plen je podeljen. Domaćin je stvarao prilike, međutim, nije uspeo da pronađe put do mreže Slavena.

AZ ALKMAR - CVOLE (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:2

Sve je bilo spremno da se štiklira kec na stadionu AFAS u Alkmaru, ali... Cvole je imao poslednju reč. I preko Fleminga je u 88. minutu drugi put izjednačio. Za novu prednost i pobedu AZ-a nije bilo vremena.

BRONDBI - HORSENS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:2

Velikom broju kladioca ovo je verovatno bio poslednji put da su ukazali poverenje Brondbiju. Danski vicešampion ni četvrti put uzastopno nije dobio prvenstveni meč. Ovoga puta glave mu je došao Horsens koji ga je dobio posle šest i po godina. Možda bi bod bio najmerodavniji rezultat, ali šta reći o Brondbiju koji je samo jednom šutnuo u okvir gola. I taj šut pretvorio u gol.

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara