SVE NAS JE SLAGAO? DRAMATIČAN OBRT! Sirijac koji traži ćerkicu POBEGAO iz azila u Zagrebu! Ceo region traži malu Alsu, ali niko je nigde nije video!
Foto: Printscreen Twitter/@adrie_v1

obmana!

SVE NAS JE SLAGAO? DRAMATIČAN OBRT! Sirijac koji traži ćerkicu POBEGAO iz azila u Zagrebu! Ceo region traži malu Alsu, ali niko je nigde nije video!

Hrvatska -

Sirijac G.W. (43), o kom su svi mediji u regionu pisali kad je objavio da mu je u Hrvatskoj nestala ćerkica Alsa (5), nestao je iz azila u hotelu "Porin" u Zagrebu, gde je bio smešten pošto je zatražio azil.

Portal 24sata.hr nezvanično saznaje da u azilu postoje dve prozivke dnevno: u 6.00 ujutro i uveče u 22.000, a on se nije pojavio ni juče celog dana ni danas.

Pretpostavlja se da je G.W. nestao u noći na četvrtak i gubi mu se svaki trag. Ako ga policija nađe, preti mu deportacija jer mu je zbog bekstva ukinuto pravo da traži azi.

Podsećamo, G.W. je prošlog vikenda objavio na društvenim mrežama da traga za svojom ćerkicom od koje ga je odvojila hrvatska policija 12. septembra na području Plitvica. Malena je navodno prešla u Hrvatsku, a njemu su razbili mobilini i vratili ga u Bosnu.

Hrvatska policija je demantovala takvu intervenciju i navela da nije dobila zvaničnu prijavu nestanka devojčice.

G.W. je u ponedjeljak zatražio azil u Hrvatskoj, pa su ga doveli u Porin. U ponedeljak se na slučaju angažovao i hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović, ali već u sredu je RTL objavio da je G.W. 30. avgusta registrovan u BiH, ali da devojčica nije bila s njim.

Uz to, Sektor granične policije Crne Gore saopštio je da je G.W. ilegalno prešao u Crnu Goru iz Albanije 23. avgusta 2018. godine. Tad je smešten u Prihvatilište za strance, ali ni tada uz njega nije bila ćerkica koju spominje.

"Na teritoriji Crne Gore od strane pripadnika Uprave policije nije registrovan niko od članova obitelji G.W., pa ni ćerka Alsa", saopštio je Sektor granične policije Crne Gore.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen Twitter/@adrie_v1

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja