Krstajić još precrtava: Nema Gaćinovića i Jovića! Debituje Jovičić

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.09.18. | 08:30

Opet izostavljen i Vladimir Stojković

Selektor Srbije Mladen Krstajić će danas saopštiti spisak igrača na koje računa za mečeve Lige nacija u Podgorici 11. oktobra i Bukureštu tri dana kasnije.

Sportski žurnal jutros donosi kompletan Krstajićev spisak koji bi on danas trebalo da objavi javnosti. Selektor se prema saznanjima Žurnala odlučio za novog debitanta iz Crvene zvezde. Posle Milana Rodića i Nenada Krstičića, koji su dobrim igrama u Zvezdi zaslužili poziv, priliku da debituje će dobiti i Jovičić. Omaleni vezista je jedan od najbitnijih šrafova Milojevićevog tima iako u poslednje vreme nema maksimalnu minutažu zbog jake konkurencije. On će biti četvrti debitant iz Crvene zvezde za vreme selektorskog mandata Mladena Krstajića, ako računamo i Nemanju Radonjića koji je sa Marakane debitovao za A tim pre odlaska u Marselj.

Izabrane vesti

Međutim, mnogo zanimljivije od novih lica su ona koja nedostaju, prema saznajima Žurnala. Krstajić nastavlja da precrtava. Izgleda da u njegovim planovima više nisu ni Mijat Gaćinović, ni Luka Jović. Posle precrtavanja Branislava Ivanovića, Duška Tošića, Valdimira Stojkovića, Matije Nastasića i Luke Milivojevića, selektor nije pozvao ni tandem iz Ajntrahta. Podsetimo, u septembarskom ciklusu je Jovićev izostanak opravdao potrebom da on igra za mladu reprezentaciju. Mlada reprezentacija se već kvalifikovala i sada joj Jović nije neophodan...

Gaćinović je bio na septembarskom spisku ali se baš tada povredio i otkazao da bi posle samo nekoliko dana počeo sa treninzima u Frankfurtu. Kasnije je izjavio da mu nije jasno zašto ga selektor nije zvao na Mundijal u Rusiju i da je to zaslužio. 

Osim ubacivanja Jovičića umesto Gaćinoviča, spisak bi trebalo da bude identičan septembarskom. A to znači su da su to golmani Dmitrović, Rajković i Jovanović, defanzivci Rukavina, Spajić, Milenković, Kolarov, Vuković, Veljković i Rodić, vezisti Matić, Maksimović, Lukić, Milinković Savić, Krstičić, Tadić, Kostić, Ljajić, Živković i Radonjić, napadači Mitrović i Prijović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Mladen Krstajićfudbalska reprezentacija SrbijeMijat GaćinovićLuka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara