Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.09.2018.

15:40

Nikolić: Pokazali smo u derbiju da smo bolja ekipa

Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić rekao je da je njegova ekipa u utakmici sa Crvenom zvezdom pokazala da je bolja i da može da se nada trofejima.

Izvor: PT

Autor: PT

Nikolić: Pokazali smo u derbiju da smo bolja ekipa
Starsportphoto

Partizan je juče u izmenjenom i podmladjenom sastavu pobedio Kolubaru sa 2:1 i plasirao se u osminu finala Kupa Srbije, takmičenja u kome brani trofej. Nikolić je bio jedan od strelaca u ekipi Partizana.

"Izašli smo kao potpuni favoriti i to opravdali na terenu, igrom i dominacijom kroz posed lopte. Gledali smo da se što manje potrošimo, jer smo psihički i fizički iscrpljeni posle 'večitog' derbija i dešavanja koje ne želim da komentarišem. Predstoji nam teško gostovanje u Nišu, gde moramo ići na pobedu i vratiti se na pobednički kolosek u Super ligi. Pokazali smo u utakmici sa večitim rivalom da smo bolja ekipa i da imamo prava da se nadamo trofeju", rekao je Nikolić za klupski sajt.

Govoreći o Kolubari, Nikolić je ocenio da je ta ekipa jedan od favorita za plasman u Super ligu Srbije i dodao da je pozitivno iznenadjen kvalitetom terena, na kome "može da im pozavidi dobar superligaški tim".

On je pohvalio saigrača Slobodana Uroševića.

"Čestitao bih mu na odigranoj utakmici, koju je krunisao sa dve lepe asistencije, kao i kompletnom timu na pobedi. Moj gol je došao kao plod lepe akcije, ali ipak nisam zadovoljan svojim izdanjem protiv Kolubare", rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve