Tomić pred start ABA lige: Kakva su očekivanja? Ne bih o tome... Ciljevi Zvezde? Idemo utakmicu po utakmicu

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.09.18. | 14:11

Trener crveno-belih zakopčan do grla...

Košarkaši Crvene zvezde u petak započinju novu sezonu u ABA ligi. U Pionir stiže ekipa Cibone. Nakon izuzetno uspešnog nastupa na Superkupu ABA lige i osvajanja prvog trofeja u novoj sezoni, crveno-beli žele da u pobedničkom ritmu nastave i u regionalnoj ligi. 

Kapiten Branko Lazić za početak je čestitao saigračima na prvom trofeju u sezoni, a onda izneo svoja očekivanja pred start ligaškog dela takmičenja u ABA ligi.
"Sutra nas očekuje prva utakmica u novoj sezoni. Ekipa je promenjena, imamo novi stručni štab i dosta novih igrača, ali uspeli smo za mesec i po dana da se dobro pripremimo i napravimo dobar tim. Otvaramo sezonu protiv Cibone. Očekuje nas još večerašnji trening da odradimo dodatne pripreme, a onda da u petak izađemo na teren i otvorimo sezonu kako treba’’, poručio je Lazić

Izabrane vesti

I trener Milan Tomić zakopčan do grla... 
’’Kakva su očekivanja? Ne bih o tome pričao jer je moja želja da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu. Želimo da navijači budu na kraju zadovoljni našom partijom i nadam se da proslavimo pobedu. Već sam rekao kako smo se u Olimpijakosu šalili: ’bolje da se pobeđuje nego da se gubi’. Zadovoljan sam igrom i svim igračima tokom priprema. Nemam zamerki ni na koga. Sve ide onako kako smo zacrtali pre sezone’’, rekao je strateg Crvene zvezde, a onda je usledilo pitanje o igračkom kadru:

’’Eto, Faje je bio MVP Superkupa. Perperoglua svi znate, a mislim da je odigrao fenomenalno sve utakmice. Kao i Regland i svi koji su došli. To sada ništa ne znači. Moramo da se pripremimo za svaku utakmicu’’, istakao je Tomić, pre nego što je prokomentarisao zdravstveni bilten: ’’Davidovac je mnogo bolje, odradio je juče deo treninga pet na pet. Neće biti u timu za Cibonu jer je rano posle jednog treninga. Imali smo mali problem sa Perperogluom koji je imao stomačne probleme pa ćemo videti večeras da li je u stanju da igra’’.

Ciljevi? Uzalud postavljeno pitanje...
’’Cilj je da idemo utakmicu po utakmicu. To je cilj Crvene zvezde’’, završio je Tomić.


tagovi

Milan TomićBranko Lazić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara