Jevtović: To je ta moja kifla...

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.09.18. | 12:29

Veljko Simić: Niko srećniji od mene

Crvena zvezda je ponovo na plus pet! Vruće gostovanje u Kruševcu je arhivirano uspešno, laganih 3:0 i povratak na pobednički kolosek posle remija sa Napolijem i Partizanom, a uoči Mladosti iz Lučana i puta u Pariz na drugo kolo Lige šampiona.

Sjajan gol Marka Gobeljića već smo opevali. Reč imaju preostala dva strelca, Veljko Simić i Milan Jevtović...
"Dobio sam odličnu loptu od Bena, išla je na moju slabiju nogu, ali pošto sam odlučio da šutnem i video je iza leđa golmana nije bilo srećnije osobe od mene. Fantastično smo otvorili utakmicu sa dva gola, odigrali odlično prvo poluvreme. U drugom delu igre smo ušli u ritam koji je više odgovarao našem protivniku, ali postigli smo i treći, vrlo efektan gol, zabeležili još jednu sigurnu pobedu i to je najbitnije", kazao je Simić.

Izabrane vesti

U samom finišu meča iz slobodnog udarca sa preko 20 metara pogodio je Milan Jevtović...
"Ostajemo posle svakog treninga sa pomoćnim trenerom Kosanovićem da vežbamo završnicu. Velika je njegova zasluga za gol koji sam postigao. Srećan sam pre svega što smo pobedili, jer su nam ova tri boda mnogo važna, a naravno i što sam postigao gol. Ovo mi je svakako podstrek za dalji rad, da nastavim da radim i da budem još bolji. Volim da šutiram slobodne udarce u suprotni ugao, to je sada već poznata moja „kifla”. Znači mi mnogo ovaj pogodak za samopouzdanje i posvećujem ga svojim sinovma Andreju i Mateju, kao i supruzi Ivani".

Dosta se govori o umoru i rotacijama. Šta Simić ima da kaže na to?
"Nikakav umor nije prisutan kod nas, to smo pokazali i u Kruševcu gde su svi igrači odigrali na jako visokom nivou. Odmorili smo posle utakmice i sada se spremamo za još jedan meč sa nezgodnim protivnikom - Mladosti iz Lučana. Siguran sam da ćemo ponovo biti potpuno spremni, borbeni i željni novih dokazivanja i pobeda", zaključio je Simić


tagovi

Milan Jevtovićveljko simić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara