DISCIPLINSKI POSTUPAK protiv Recka

Lokalni sport - Četvrtak 27.09.2018 - 10:30

Vranje - Disciplinska komisija Fudbalskog savez Srbije odlučila je da pokrene postupak protiv šestorice igrača, trenera i funkcionera zbog izjava posle mečeva Super lige Srbije.

Ne može da oćuti FOTO: YouTube/Printscreen Ne može da oćuti FOTO: YouTube/Printscreen
Između ostalih, disciplinski postupak pokrenut je i protiv trenera Dinama Vranja Dragana Antića, koji je kritkovao arbitre posle meča sa Napretkom.
 
Meč između Napretka i Dinama koji su domaćini dobili sa 3:0 obeležio je skandal oko penala za domaćine.
 
Iznervirani Antić pozvao je igrače da se povuku dok je on polemisao sa arbitrima oko penala.
 
Njegovi protesti su bili uzaludni jer arbitar nije menjao odluku, pa su se fudbaleri Dinama vratili na teren posle nekoliko minuta.
 
Nakon utakmice, Antić je javno kritikovao postupak sudija, nazvavši ceo slučaj "pljačkom".
 
Na tapetu Disciplinske komisije našli su se i Vladimir Stojković, Mitar Mrkela i Miloš Vazura koji su dali neprimerene izjave posle "večitog derbija", zbog čega FSS traži njihovo izjašnjavanje.
 
Na meču Partizana i Crvene zvezde Ričmond Boaći postigao je sporan pogodak i posle toga usledili su brojni negativni komentari sa obe strane Topčiderskog brda.
 
Kada je reč o drugim "incidentima", Disciplinska komisija tražiće od Zorana Mirkovića i Ivice Ilieva obrazloženje zbog izjava posle meča Rad – Partizan, kada su njih dvojica kritikovali suđenje.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
caka
27.09.2018. , 13:02
Recko jedan veliki glumac,stalno glumi ostecenog trenera mora da je mnogo gledao Kalimera,pa to je nepravda.