Najnovije vesti
Slobodno vreme Putovanja
Doživite čari zime na planinama Bugarske, Italije, Austrije i Slovenije

Doživite čari zime na planinama Bugarske, Italije, Austrije i Slovenije

Privlači vas pomisao na upuštanje u neku od avantura na snegu ili vas ispunjavaju duge šetnje na čistom planinskom vazduhu? Želite da sa porodicom uživate u zimskim čarolijama na nekoj visokoj planini? Pravi je trenutak da potražite neke od First Minute ponuda koje je turistička agencija „Travelland“ pripremila samo za vas!

bad hofgastein1 Foto: Promo
bad hofgastein1

Susedna Bugarska ima mnogo toga da ponudi ljubiteljima zimskih atrakcija. Ono što Bugarsku čini primamljivom posetiocima iz Srbije je njena blizina, a zatim i savršeno uređeni i opremljeni skijaški centri na nekim od najviših planina Balkanskog poluostrva. Na Južnim Rodopima smešteno je najjužnije skijalište Evrope – Pamporovo. Raspolaže sa 62 km staza za alpsko i nordijsko skijanje različitih težina i odlično razvijenim sistemom žičara. Ski staze su opremljene najmodernijim sistemom za veštačko osnežavanje tako da je snežni pokrivač opstaje tokom cele zimske sezone. Pamporovo raspolaže velikim brojem smeštajnih kapaciteta izuzetne udobnosti, a uz „Travelland-ove“ ponude možete ostvariti i do 37% popusta na boravak u nekom od njih.

Foto: Promo

Na najvišoj planini Balkana, Rili (2925 m), smešten je jedan od najpoznatijih ski centara Istočne Evrope – Borovec. Četinarske šume koje ga okružuju obogaćuju vazduh kiseonikom, a jedinstvena planinska klima, sa mnogo sunca danju, hladnim noćima, čistim vazduhom, doprinosi da centar bude idealno mesto za odmor i bavljenje sportom. Raspolaže sa 58 km moderno opremljenih ski staza na kojima se sneg zadržava tokom cele sezone. Ako se odlučite za zimovanje u ovom ski centru možete ostvariti i do 27% popusta.

Foto: Promo

Ski centar Bansko, na planini Pirin, nudi fantastične uslove za skijanje. Bogata ponuda hotela svih kategorija, duga skijaška sezona, savremena infrastruktura i blizina ovog skijališta omogućili su da Bansko postane veoma atraktivna destinacija. Posetioci ovog centra mogu da uživaju i u dodatnim sadržajima kao što su planinarenje, jahanje konja, spa i fitnes centri, sportski tereni. Uz specijalnu First Minute ponuduagencije „Travelland“ sedam noći u Banskom možete ostvariti po neverovatnoj ceni već od 219€ po sobi!!!  

Foto: Promo

Veličanstveni Alpi, jedan od najvećih planinskih venaca Evrope, sinonim su za sportove na snegu i druge zimske atrakcije. Moderno uređene, po nekoliko kilometara duge ski staze različitih težina, savršeno organizovana mreža žičara, gondola i ski liftova, impozantne skakaonice stvaraju besprekorne uslove za izvođenje svih mogućih sportova na snegu. Svaki poseban deo ovog masiva krije veliki broj vidikovaca sa pogledom od koga zastaje dah, ušuškana sela koja čuvaju kulturu zemalja kroz koje Alpi prolaze kao i predele neponovljive lepote.

Foto: Promo

Na Italijanskim Alpima agencija „Travelland“ raspolaže velikim brojem smeštajnih kapaciteta u poznatim ski centrima Madonna di Campiglio gde vas očekuje do 13% popusta na smeštaj u nekom od hotela, Livigno i Val Gardena gde za boravak u nekom od hotela iz ponude možete ostvariti i do 10% popusta.

Foto: Promo

Austrijski Alpi oduševljavaju posetioce lepotom prirodnih predela, planinskih naselja i savremeno uređenom skijaškom infrastrukturom. Brojni visoki vrhovi, padine i uvele stvorili su odlične uslove za izgradnju dugih ski staza i razvoj ski centara koja su popularna širom Evrope. Agencija „Travelland“ vas ove zime vodi u neko od najpoznatijih skijališta kao što su Bad Kleinkircheim, Bad Hofgastein, Kaprun i Schladming, gde vas za rezervacije u nekom od smeštajnih kapaciteta očekije i do 15% popusta.

Foto: Promo

Impozantni vrhovi Julijskih Alpa koji je okružuju i duge uređene ski staze čine Kranjsku Goru privlačnom za skijaše, alpiniste, izletnike i sve one avanturističkog duha. Ova slovenačka „lepotica” nalazi se nedaleko od granice sa Austrijom i Italijom i važnih međunarodnih puteva. Povoljna nadmorska visina kao i klimatski uslovi omogućavaju zadržavanje bogatog snežnog pokrivača pa je uživanje u zimskim čarolijama zagarantovano tokom cele sezone. Iskoristite fenomenalnu „Travelland-ovu“ First Minute ponudu i ostvarite do 15% popusta na zimovanje u ovom poznatom ski centru.

Foto: Promo

Zainteresovani mogu vršiti rezervacije u prostorijama turističke agencije „Travelland“, na adresi Dobračina 43, Beograd, a više informacija mogu dobiti na internet prezentaciji agencije http://www.travelland.rs/

Foto: Promo