Globalni coworking operater "napada" Srbiju i region

Globalna coworking i coliving platforma, rent24, ulazi na tržište našeg regiona kroz akviziciju većinskog udela u srpskom operateru Nova Iskre - Novi Prostori.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 25.09.2018.

17:00

Globalni coworking operater
Foto: Rent24

Na naše tržište ulaze kroz akviziciju većinskog udela u specijalizovanoj kompaniji Nova Iskre - Novi Prostori, srpskog coworking operatera.

Cilj investicije u srpsku kompaniju je razvoj u regionalnog lidera u domenu postavljanja i menadžmenta coworking i event prostora, ili pak coliving koncepata.

Ulazak rent24 na srpsko i balkansko tržište deo je ekspanzije ove kompanije širom sveta.

“Brojne mlade IT kompanije stvorile su svojevrsnu “silicijumsku Srbiju”, koju planiramo da unapredimo i podržimo kroz naše servise, zajednicu i besprekorne radne uslove koje nude naši prostori”, rekao je osnivač i izvršni direktor rent24 GmbH, Robert Bukvić.

Nova Iskra Workspace sada je deo ove globalne rent24 mreže. Već je najavljeno i otvaranje treće lokacije u centru Beograda pre kraja ove godine, što će skoro udvostručiti trenutne kapacitete u Beogradu, i ponuditi brojne nove usluge i pogodnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

13 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: