Novi Sad: Ranjavanje mladića i dalje misterija

Lj. P.

24. 09. 2018. u 21:03

Lekari se bore za život Novosađanina O. T. (17), koji je i dalje u teškom stanju posle ranjavanja iz pištolja između petka i subote. Pretpostavlja se da se igrao sa oružjem i izazvao

Нови Сад: Рањавање младића и даље мистерија

Tragovi krvi na mestu upucavanja

LEKARI Dečje bolnice u Novom Sadu i dalje se bore za život maloletnog Novosađanina O. T. (17), koji je i dalje u teškom stanju posle ranjavanja iz pištolja u noći između petka i subote. Mladić je, kako se pretpostavlja, igrajući se oružjem, ispalio hitac koji ga je pogodio u glavu i teško povredio.

- Stanje pacijenta je nepromenjeno, i dalje je teško - rečeno nam je u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine. - Posle operacije je smešten u jedinicu intenzivne nege dečje hirurgije i pod stalnim je nadzorom lekara.

U porodici O. T., koja je od subote u šoku, ne mogu da govore o nemilom događaju. Mlađa ženska osoba, koja se predstavila kao mladićeva sestra, kratko nam je objasnila da je i njima nepoznato kako se sve zbilo.

- Roditelji su u bolnici kod brata i čekaju da se probudi - rekla je sestra maloletnog O. T. - Ni mi ne znamo šta se tačno dogodilo. Kada otvori oči, od njega ćemo čuti šta se zapravo zbilo.

Detalji nesreće u Ulici Kaće Dejanović, u novosadskom Novom naselju, u haustoru zgrade sa brojem 1, zasad nisu poznati, kao ni podatak odakle maloletniku pištolj. Prema dosadašnjim saznanjima, on je na pomenutoj adresi sa još nekoliko drugova sedeo na betonskim klupama. U jednom trenutku se udaljio od njih, a ubrzo se začuo pucanj i mladić je pao obliven krvlju.


PIŠTOLj U RUCI

Na licu mesta je pronađen pištolj, koji je najverovatnije O. T. te večeri nosio sa sobom. Navodno ga je čvrsto držao u ruci posle ranjavanja, što ukazuje na to da je sam sebe povredio.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije