PG:Jak vetar izazvao kolaps, nosi i lomi sve, bukte požari

Jak severni vetar napravio je haos u Podgorici, lomio stabla i izazvao saobraćajni kolaps u Podgorici, gde je veći deo grada bio bez struje oko dva sata.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 24.09.2018.

18:25

PG:Jak vetar izazvao kolaps, nosi i lomi sve, bukte požari
Screenshot

Usled jakog vetra aktivno je više požara i jedna kuća je izgorela.

RTCG navodi da semafori u glavnom gradu Crne Gore nisu bili u funkciji, pa je nastao saobraćajni kolaps na ulicama.

Navodi se da je vetar tako jako duvao da je lomio stabla, a čitalac portala crnogorske televizije poslao je fotografiju na kojoj se vidi oboreno drvo u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

Usled jakog severnog vetra na području Podgorice aktivno je više požara, a RTCG nezvanično saznaje da je izgorela jedna kuća u naselju Zagorič.

Komandir službe zaštite i spasavanja Andrija Čađenović rekao je da je aktivan veliki požar u Lješanskoj nahiji.

"Tamo je veliki front požara koji smo jutros pokušali da ugasimo uz pomoć aviona MUP, međutim, zbog vetra se taj požar ponovo rasplamsao i može se desiti da budu ugrožena i domaćinstva na tom potezu. Trenutno, tamo su dve ekipe koje pokušavaju da stave plamen pod kontrolu", kazao je Čađenović.

On je dodao da gori i kod zagoričke trafostanice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: