DVA UDESA NA IBARSKOJ MAGISTRALI KOD KRALJEVA: Troje povređenih, saobraćaj bio zaustavljen satima (FOTO)

G.Ć.

23. 09. 2018. u 20:58

U dva saobraćajna udesa koja su se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodila u nedelju po podne na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo – Raška, srećom nije bilo žrtava

ДВА УДЕСА НА ИБАРСКОЈ МАГИСТРАЛИ КОД КРАЉЕВА: Троје повређених, саобраћај био заустављен сатима (ФОТО)

Foto:G.Šljivić

 U dva saobraćajna udesa koja su se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodila u nedelju po podne na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo – Raška, srećom nije bilo žrtava, a povređeni su osamnaestogodišnji motociklista iz Kraljeva, kao i dve osobe koje su se nalazile u putničkom automobilu.

Kako saznajemo, udes u mestu Bogutovac dogodio se oko 18.10, kada je motociklista u oštroj krivini izgubio kontrolu nad motorom marke „jamaha“ i sleteeo sa puta. Tom prilikom zadobio je teške povrede zbog kojih je zbrinut u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu.

Četrdesetak minuta ranije, nedaleko odatle, u mestu Polumir, prilikom sletanja putničkog automobila s puta povređene su dve osobe koje su takođe sanitetom prebačene u kraljevačku bolnicu.




Zbog udesa i uviđaja pripadnika policije, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrasle bio u prekidu oko jednog sata, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formirale kilometarske kolone vozila.





Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Nn

23.09.2018. 22:13

Ocigledno su jurili I zato su sleteli. Prosle subote sam Bila u minibus koji je saobracao Beograd-Raska. Divno Cudo da nismo sleteli negde, vozac je bio nervozan I Nestrpljiv, jurio, preticao bez imalo obzira za nas nekoliko Putnika.

Ceca

23.09.2018. 23:53

Voze kao da im se zuri u smrt. Kad bi svi bili malo obzirniji, udesa bi bilo mnogo manje.

Zoki

24.09.2018. 04:40

Koliko srba treba da pogine da bi se Ibarska Magistrala izgradila u po dve odvojene bankinom trake u oba smera?

Mi

24.09.2018. 09:38

Magistrala napravljena kad je bilo dvadeset puta manje automobila koji mogu da razviju brzinu do 100km na sat,sad nam je prioritet da napravimo auto-put Niš-Priština tamo skoro da nema Srba,a put kroz srce Srbije malo da sačeka.