FJURI BRUTALNO ISPROZIVAO DŽOŠUU: Se..njo, javi se kad ti porastu mu.a, otkinuću ti glavu

Novosti online

23. 09. 2018. u 12:11

Bivši šampion sveta Tajson Fjuri žestoko je izvređao aktuelnog prvaka u u verzijama WBO, IBF, WBO i IBO Britanca Entoni Džošuu, koji je sinoć savladao Aleksandra Povetkina

ФЈУРИ БРУТАЛНО ИСПРОЗИВАО ЏОШУУ: Се..њо, јави се кад ти порасту му.а, откинућу ти главу

Tajson Fjuri

Nekadašnji šampion sveta Tajson Fjuri žestoko je izvređao aktuelnog prvaka u u verzijama WBO, IBF, WBO i IBO Britanca Entoni Džošuu, koji je sinoć savladao Aleksandra Povetkina i najavio meč sa Diontej Vajlderom.

- Entoni Džošua i njegov tim su najobičnije sranje! Nikada me nećete videti u ringu sa tipom kome bih otkinuo glav. Prespor je za mene. Mogu mi se javiti kad im porastu mu.a. Ali ne zameram im... pa ko bi smeo u ring protiv mene? Pa ja sam svetski šampion, imam 27 od 27", poručio je putem Instagrama Fjuri

Podsećanja radi, Tajson Fjuri i Amerikanac Diontej Vajlder boriće se za pojas WBC konfederacije u boksu 1. decembra, dok će se mesto održavanja ovog spektakla odrediti naknadno.

Vajlder, koji je šampion WBC konfederacije, i Fjuri, koji je bivši apsolutni prvak teške kategorije, su borbu dogovorili u avgustu, dok je sada potvrđen datum.Zna se da će dva borca ući u ring negde u Sjedinjenim Američkim Državama, a postoje najave da će to biti Los Anđeles.

Tajson Fjuri je posle pobede nad Vladimirom Kličkom u novembru 2015. godine izgubio licencu za boks i pojaseve, pošto je pao na doping testu. PopularniKralj cigana je dobio pravo da se ponovo bori ove godine, pa je do sada upisao dve pobede, protiv Sefera Seferija i Frančeska Pjanete.

Fjuri u profi karijeri ima 27 pobeda, od toga 19 nokautom, a Vajlder 40 pobeda, 39 nokautom. Obojica su bez poraza.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije