Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović

Mitrović: Kad tim igra za mene...

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.09.18. | 16:00

Golovi se podrazumevaju

Više to i nije neka novost koliko ažuriranje podataka kojima se hvali učinak Aleksandra Mitrovića u Fulamovom dresu. Ali nije na odmet da ih poneki i ponovimo. Recimo: okako je u februaru debitovao za Fulam Aleksandar Mitrović je postigao 17 golova. Ako računamo četiri najjače engleske lige u tom periodu niko nije bio tako efikasan. Najbliži je Mohamed Salah sa 15 pogodaka. Protiv Votforda igrač utakmice. Dobio je 68 odsto duela. Uništio je Kristijana Kabaselea.

Ipak, Mitrović nesebično deli zasluge sa celim timom.
Ovaj tim igra za mene, a svi zajedno igramo napadački fudbal. Uvek sam blizu golu i zaista uživam ovde“.

Izabrane vesti

O samoj utakmici...
Težak meč. U prvom poluvremenu su bili bolji, nismo igrali kako smo želeli. U drugom smo ih napali visoko i stvorili mnogo šansi, posebno u poslednjih nekoliko minuta“.

Zamerki ima i trener Slaviša Jokanović što se i videlo kada je već na poluvremenu napravio dvostruku izmenu i promenio formaciju sa 4-3-3 na 4-2-3-1.
Da sam mogao napravio bih i više izmena. Morao sam da probam da pronađem rešenje. Nisam zadovoljan kako smo igrali prvo poluvreme. Baš je bilo traljavo. Nije bilo samopouzdanja u našoj igri. Drugim poluvremenom moram da budem zadovoljan. Mogli smo i da pobedimo“.

Stara je fora, ali moramo: Mitrović je ove sezone postigao više golova nego ceo tim Njukasla. Spavaš li mirno Rafaele Benitezu?

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleksandar MitrovićSlaviša Jokanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara