Bijonse optužena za crnu magiju, prisluškivanje i ubijanje životinja

Kimberli Tomson, koja je radila za slavnu pevačicu sedam godina, iznela je bizarne optužbe na račun čuvene američke pop pevačice Bijonse i zatražila zabranu prilaska.

Život

Izvor: San

Petak, 21.09.2018.

21:55

Bijonse optužena za crnu magiju, prisluškivanje i ubijanje životinja
Foto: Gettyimages

Prema tužbi, Tomson tvrdi da Bijonse čini sve kako bi joj zagorčala život, te da za tu svrhu koristi crnu magiju, piše britanski Sun. Tvrdi i kako joj jedna od najpoznatijih pevačica na svetu prisluškuje telefone i kontroliše njene finansije.

Među bizarnim tvrdnjama, Tompson je kazala kako joj je 37-godišnja muzička zvezda ubila kućnog ljubimca. Sudija koji je radio na ovom slučaju odbio je zahtev Kimberli Tomson za zabranu prilaska.

Bijonse nije komentarisala ovaj slučaj, već je nastavila svoju koncertnu turneju sa suprugom Džej-zijem. Njen poslednji koncert, kada je reč o ovoj turneji, biće održan 4. oktobra u Sijetlu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: