UMALO MASAKR U STUDENTSKOM DOMU: Miodrag ušetao sa pištoljem, pa se uputio u Danijelinu "samicu"! EVO KAKO JE PROŠAO OBEZBEĐENJE
Foto: Dušan Stamenković

detalji užasa na karaburmi

UMALO MASAKR U STUDENTSKOM DOMU: Miodrag ušetao sa pištoljem, pa se uputio u Danijelinu "samicu"! EVO KAKO JE PROŠAO OBEZBEĐENJE

Crna Hronika -

Miodrag Nina (33) iz Beograda s oružjem prošao pored obezbeđenja studentskog doma na Karaburmi, pucao na bivšu devojku, a zatim izvršio samoubistvo skokom sa zgrades

Miodrag Nina (33) iz Beograda, koji je u studentskom domu na Karaburmi pucao na bivšu devojku Danijelu M. (24), a potom izvršio samoubistvo skokom sa 13. sprata, najverovatnije je planirao zločin, jer je uspeo da se sa oružjem neopaženo provuče u takozvanu žensku kulu.

Tragedija... Miodrag Nina skočio sa 13. sprata takozvane ženske kule doma
Tragedija... Miodrag Nina skočio sa 13. sprata takozvane ženske kule domafoto: Dušan Stamenković

Podsetimo, nezapamćeni incident dogodio se u četvrtak oko 21 sat, kad je Miodrag došao kod Danijele, koja živi u domu. Iako su raskinuli pre oko mesec dana, on je, navodno, nastavio da je obilazi.

Posvađali se

Kako saznajemo, Miodrag i Danijela su se neposredno pre tragedije posvađali, nakon čega je muškarac potegao pištolj i ispalio jedan hitac u njenom pravcu. Na sreću, devojka nije povređena. Ona je uspela da sa svog balkona pređe na susedni i uđe u sobu drugarice. Miodrag je potom skočio s terase i s velike visine pao na pločnik, na desetak metara od ulaza u studentski dom.

Jeziv prizor... Mladić je preminuo na licu mesta
Jeziv prizor... Mladić je preminuo na licu mestafoto: Ana Paunković

Izvor Kurira navodi da je Miodrag kobnog dana posetio devojku s namerom da je ubije.

- On je uspeo da s pištoljem uđe u zgradu. Verovatno ju je često ranije obilazio, pa su ga možda i zaposleni zapamtili. Trebalo bi ispitati kako je uspeo da s vatrenim oružjem uđe u ustanovu u kojoj ima mnogo studenata - navodi izvor iz istrage.

Nezapamćen slučaj... Policija nekoliko sati obavljala uviđaj
Nezapamćen slučaj... Policija nekoliko sati obavljala uviđajfoto: Ana Paunković

Kako su rekli studenti koji su se zatekli ispred doma, Miodrag se navodno prijavio na prenoćište, što objašnjava kako je uspeo da prođe pored radnika na portirnici.

Viđali smo ga i ranije, njih dvoje su raskinuli pre nekih mesec dana ali on nije mogao da se pomiri sa tim. Večeras se prijavio na prenoćište i evo šta se dogodilo - pričaju stanari doma na Karaburmi.

Kako saznajemo, policija bi trebalo da obavi razgovor s Danijelom M., ali i sa drugim svedocima ovog nezapamćenog incidenta. Nju su preksinoć roditelji odveli iz studentskog doma, a prestravljena devojka, navodno, živi u jednom beogradskom prigradskom naselju.

Viđali ga u domu

- Devojku sam viđao u domu, ali tog čoveka nikad pre incidenta nisam video. Od kolega iz doma sam čuo da su ga viđali i upamtili zbog prepoznatljivog izgleda. Takođe, čuo sam da je mladić pred koga je pao kad je izvršio samoubistvo u potpunom šoku i da i dalje ne može da se oporavi od prizora - navodi sagovornik.

Prema nezvaničnim informacijama, Danijela M. student je Saobraćajnog fakulteta, a u domu na Karaburmi živi u jednokrevetnoj sobi, takozvanoj "samici".

Porodična tragedija

Sin poznate doktorke

Kako nezvanično saznajemo, Miodrag Nina je sin poznate doktorke, neuropsihijatra, koja je u penziji. On je, navodno, dan uoči tragedije napisao zahtev za odmor u preduzeću u kom je bio zaposlen. Njegova majka je, kako saznajemo, čuvši vest o samoubistvu sina, od šoka pala i povredila kičmu, zbog čega se nalazi u gipsanom koritu.

(Kurir.rs/Dušan Stamenković/Foto: Dušan Stamenković/Ana Paunković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track