Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
Umesto obične brave ugradio je kamere koje detektuje lice i ubrzo ZAŽALIO DEBELO (VIDEO)

Umesto obične brave ugradio je kamere koje detektuje lice i ubrzo ZAŽALIO DEBELO (VIDEO)

Jedan muškarac je podelio na Tviteru zanimljivu anegdotu koja mu se dogodila nakon što je kupio zvono za vrata sa ugrađenom kamerom.

brava Foto: Twitter / screenshot
brava

On je uređaj programirao tako da automatski zaključa vrata ako kamera detektuje neko nepoznato lice. Ali brzo je otkrio da njegov plan nije baš najbolje razrađen. On je u utorak izašao u dvorište da proveri šta radi njegov sin koji se tamo igrao, a kada je ponovo pokušao da uđe u kuću, to nije mogao da učini jer su vrata bila zaključana.

Ulazna vrata zaključala su se jer ga kamera na zvonu nije prepoznala pa je odmah odlučio da otkrije zbog čega se to dogodilo. Pogledao je u aplikaciju i iznenadio se onim što je video. Umesto njegovog lica, kamera se fokusirala na lice koje je imao na majici. Budući da je na majici bio lik Betmena, kamera mu je odmah zaključala vrata.

Nakon što je svoje iskustvo podelio na Tviteru, objasnio je kako se porodica odlučila na ovakvu varijantu zaključavanja vrata da deca ne bi morala nositi ključeve sa sobom i strahovati da će ih izgubiti. Ali sada priznaje da su staromodni ključevi ipak najbolje rešenje.