Oglasio se Danko Lazović

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.09.18. | 17:23

Srpski fudbaler kaže da je vreme za nove izazove po završetku igračke karijere

Danko Lazović je iznenada rešio da okači kopačke o klin, a sada već bivši igrač Videotona pojasnio je svoju odluku i obrazložio da je došlo vreme za nove izazove van fudbalskog terena.

Nekadašnji napadač Partizana u Videoton je došao u junu 2016. godine, odigrao je 80 utakmica i postigao 29 golova za tim iz Sekešfehervara.
"Zahvalan sam Videotonu, jer mi je pružio priliku da nastavim da igram fudbal, ali sada je vreme da završim karijeru. Naravno, ništa neće moći u potpunosti da zameni fudbal, ali osećam da me sada čeka nova avantura. Hoću da se zahvalim saigračima ne vremenu koje smo provelizajedno, kao i sjajnim trenerima od kojih mi je bila čas da učim. Veliku zahvalnost dugujem i navijačima koji su me podržavali prethodne dve godine, kao i svim drugim ljudima u klubu“, naveo je Lazović u poruci na sajtu mađarskog šampiona.

Izabrane vesti

Sportski direktor Videotona Zoltan Kovač istakao je da je Lazovićeva odluka iznenadila sve u klubu.
"Razgovarali smo telefenom u nedelju, a sreli se u ponedeljak. Tada mi je objasnio zašto je doneo takvu odluku. Dobro je razmislio, razgovarao sa porodicom, verujem da će Danko svakako biti uspešan u budućnosti. On je svakako bio jedan od najboljih igrača šampionske ekipe i najzaslužnijih za plasman u Ligu Evrope“, kazao je Kovač.

Prošle sezone pod trenerskom palicom Marka Nikolića, a sa trojicom srpskih igrača u timu, Lazovićem i braćom Šćepović, Markom i Stefanom, Videoton je osvojio treću titulu prvaka Mađarske u klupskoj istoriji.

Foto: Shutterstock


tagovi

Danko LazovićVideoton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara