• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić s Putinom 2. oktobra u Moskvi

Izvor Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se 2. oktobra oktobra u Moskvi sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

 Aleksandar Vučić i Vladimir Putin sastaju se početkom oktobra u Moskvi Izvor: MONDO portal / Marko Čavić
Hram Hrista Spasitelja u Moskvi.
Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Vucic je na svom Twitter nalogu zahvalio ruskom ambasadoru Aleksandru Cepurinu na angažmanu u stvaranju najboljih odnosa izmedu Srbije i Rusije.

Prethodno je Cepurin na svom nalogu na toj društvenoj mreži napisao da ce se poseta održati pocetkom oktobra i da se na sastanku predsednika Srbije i Rusije ocekuje razmatranje kljucnih bilateralnih i regionalnih pitanja.

"Tokom kratkog razgovora s A.Vucicem pricali smo o modalitetima predstojece posete Predsednika Srbije Moskvi. Poseta ce se održati pocetkom oktobra. Na sastanku s Predsednikom V. Putinom ocekuje se razmatranje kljucnih bilateralnih i regionalnih pitanja. Raspoloženje je pozitivno", napisao je Cepurin.

Vucic PRVI kod Putina u Moskvi

Srpski predsednik zahvalio mu je na angažmanu za stvaranje najboljih odnosa dve zemlje i izrazio uverenje da ce razogovori doneti veliku korist srpskom i ruskom narodu.

"Hvala Vam, Ekselencijo, na iskrenom angažmanu u stvaranju najboljih odnosa izmedu Srbije i Rusije. Radujem se novom susretu sa predsednikom Putinom, uveren da ce naši razgovori doneti veliku korist srpskom i ruskom narodu", napisao je Vucic.

Predsednici Srbije i Rusije sastali su se u Moskvi u maju kada su razgovarali o Kosovu i Metohiji, nabavci vojne opreme i bilateralnim odnosima dve zemlje, a Vucic je tada prisustvovao i Paradi pobede i ucestvovao u šetnji "Besmrtni puk".

Komentari 101

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

MIle

Nas predsednik ponovo u poseti velikoj,prijateljskoj Rusiji!

Smaragd

Svaka poseta nasem bratskom narodu u Rusiji i Ruskoj vladi puno znači za obe države, jer smo mi i Rusi iskreni i tradicionalni prijatelji.

anka

Bice to lep i prijateljski susret!

special image