Više snage, više prostora i još više sigurnosti stiže uskoro – Motorola One vas sprema za neočekivano

Izvor: Objava, 21.Sep.2018, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više snage, više prostora i još više sigurnosti stiže uskoro – Motorola One vas sprema za neočekivano

Novi Motorola One čini vas povezanim, dostupnim, bezbednim i spremnim za sve neočekivane momente života u kojima ćete želeti da se oslonite na svoj pametni telefon.

Sa većom snagom baterije, neograničenim skladišnim prostorom za fotografije i video i većom bezbednošću, najnoviji smartfon iz Motorola porodice – Motorola One – pruža vam samopouzdanje da radite ono što želite, onda kada želite. Pametno i jednostavno smartfon iskustvo personalizovano za vas.

Volite Android iskustvo i želite još više? Ovaj Android One smartfon donosi vam najnoviji softver i AI inovacije iz kompanije Google i stavlja ih na dlan vaše ruke. Motorola One dolazi spremno opremljena AndroidTM OS aplikacijama i karakteristikama koje ste zavoleli i na koje se oslanjate, pružajući vam sve što želite i ništa što ne želite, kao i vaše omiljene Moto Experiences koje ste zavoleli.

Google Lens baziran na AI tehnologiji integrisan u kameru, omogućava vam da komunicirate sa svetom oko vas prosto uperivši kameru. Zamislite da dok šetate ulicom u novom gradu i slikate neku znamenitost, Google može da sazna informacije o istorijatu te znamenitosti za tren oka. Hrana je više vaša stvar? Slikajte svoje omiljeno jelo, a Google će pronaći njegov recept kako biste ponovo mogli da ga spremite kod kuće i oživite uspomenu. Zaljubili ste se u neku sliku tokom posete muzeju? Uz Google Lens imaćete sve detalje o njoj.

Ako vam je važna bezbednost budite sigurni da će najnoviji AndroidTM OS Motorola One telefona biti redovno ažuriran i pružiti vam spokoj uz Google Play Protect i mesečna bezbednosna peč ažuriranja, garantovana u naredne 3 godine. To znači da gde god da se nalazite, šta god da radite, Android One obezbeđuje da vaš sofver bude ažuriran, a vaše informacije bezbedne.

Bezbrižno vršenje wireless transakcija zahvaljujući najnovijim bezbednosnim ažuriranjima, omogućava vam da možete maksimalno iskoristiti našu NFC (Near Field Communication) tehnologiju i plaćati sa poverenjem. Transformišite način na koji se nosite sa svakodnevnim zadacima i idite kroz vaš dan bez usporavanja usled traženja bankovne kartice ili računa.

Želite da živite u trenutku ali i da ga sačuvate! Sistem napredne dvostruke smart kamere od 13 MP i selfi kamere od 8MP podićiće vašu veštinu fotografisanja na sledećio nivo uz naše portret, cinemagraph i time-lapse modove, i omogućiti vam da stvarate impresivne, trajne uspomene. Zahvaljujući neograničenom visoko-kvalitetnom skladištenju u Google Photos, nikada nećete morati da brinete da li ćete propustiti taj neočekivani magični trenutak – bebine prve korake, hvatanje bidermajera, postizanje pobedničkog gola ili upoznavanje vaše omiljene poznate ličnosti – uz Motorola One uvek ima mesta za još fotografija.

Snaga za vaš dan (ceo dan). Pozdravite se sa telefonom koji se gasi baš onda kada ste hteli da se slikate, minut pre nego što potvrdite svoju vožnju ili u onom trenutku kada ste skrenuli u pogrešnu ulicu u stranom gradu…Motorola One daje vam spokoj pružajući vam trajanje baterije i do celog jednog dana. Sada ćete moći da odete na prelepi planinski izlet ili vašu omiljenu fudbalsku utakmicu sa sigurnošću da ćete imati sasvim dovoljno “goriva” da obeležite vaše omiljene trenutke, budete u kontaktu sa prijateljima tokom dana i, najzad, pronađete put do kuće. A ukoliko vam se baterija istroši nakon sve te zabave, možete je brzo napuniti uz naš TurboPowerTM punjač koji vam pruža i do 6 sati rada nakon punjenja u trajanju od 20 minuta.

Novi Motorola One telefon je pametan, pruža sigurnost i prosto je neverovatan!