Dinamo: Ne predajemo se, idemo da osvojimo makar jedan bod

U okviru devetog kola Super lige Srbije, vranjski FK Dinamo gostuje sutra Napretku iz Kruševca, a povodom predstojećeg susreta, šef stručnog štaba i predsednik Dragan Antić, napominje da Vranjance čeka težak posao.

„Moji momci će dati svoj maksimum i očekujem da pružimo dobar otpor Kruševljanima koji su favoriti u ovom meču. Napredak je jaka ekipa sa izvanrednim timom. Ali nećemo da se predajemo. Neophodan nam je makar jedan bod”, istakao je Antić.

Što se tiče igračkog kadra, dodaje, Mlađan Stevanović ne može da igra i to je veliki hendikep za ekipu.

„Na svu sreću, stigao je sertifikat za „povratnika“ Danijela Gašića koji je naše najveće pojačanje i sada možemo da računamo na njega. Bićemo stabilniji u odbrani, što je bio naš najveći problem. Još uvek gubimo poene zbog neiskustva i grešaka pojedinaca, ali moramo da se borimo i da uradimo sve da Dinamo opstane u Super ligi. Idemo da se nadigravamo i da pokušamo da osvojimo bod“, zaključio je Antić.

Fudbaler Nikola Jovanović, kaže da je Napredak favorit, ali da će se njegova ekipa boriti do kraja.

“Nadam se da ćemo u ovom kolu imati malo više sreće, jer je do sada nismo imali i da ćemo se iz Kruševca vratiti sa bodom ili tri”, rekao je Jovanović.

Njegov saigrač Dušan Lalatović kaže da je ekipa dobro trenirala za predstojeći meč, i da iako u njega ulaze kao autsajderi, boriće se za sva tri boda. 

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare