Počela vanredna sednica Skupštine Srbije

Počela deseta vanredna sednica Narodne skupštine, sazvana na zahtev 57 poslanika.

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 21.09.2018.

07:00

Počela vanredna sednica Skupštine Srbije

Zahtev za održavanje te sednbice podnelo je 157 poslanika.

Na dnevnom redu naći će se više zakonskih predloga, među kojima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2018. godinu.

Takođe, pred poslanicima je i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Francuske o razmeni i uzajamnoj zaštiti tajnih podataka i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji u oblasti turizma izmedju Vlade Republike Srbije i Saveta ministara Republike Albanije.

Poslanici će se izjašnjavati i o više predloga o potvrđivanju ugovora, sporazuma ili protokola sa nizom zemalja.

Poslanici će raspravljati i o Predlogu odluke o izboru viceguvernera Narodne banke Srbije, koji je podnela guvernerka Narodne banke Srbije Jorogovanka Tabaković, saopšteno je ranije iz Skupštine Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: