Leskovčanin uz pretnju pištoljem uzeo od dekice 1000 evra

Leskovačka policija uhapsila je tridesetpetogodišnjeg A.S. iz Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivična dela iznuda u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je on u ponedeljak 17. septembra u večernjim časovima u Leskovcu, od šezdesetsedmogodišnjeg muškarca u njegovoj kući, uz pretnju pištoljem, na ime navodnog duga pokušao da iznudi 1 000 evra.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

6 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pop beli listić
20.09.2018. 15:53

Prokleta narkomanija.

NoPain
20.09.2018. 18:52

Nije narkomanija, tip radi u kontroli leta. Inače veona bahat čovek, kao i njegov tata. Nadam se samo da će i sud odraditi svoje.

Pop beli listić
20.09.2018. 21:27
Odgovor za  NoPain

Netačno, radi kao mikrobiolog u fabrici dečje hrane a diplomirao je i na elektronskom fakultetu, bavio se baletom, posmatranjem ptica, spašavanjem kitovs…

Banti
21.09.2018. 10:44
Odgovor za  Pop beli listić

Bravo za komentar. Još ima inteligentni ljudi na ovaj portal…

požarni čete
22.09.2018. 00:47
Odgovor za  Banti

Nepotrebno trošite moždane ćelije na priču koja to nije. Niti je mahao pištoljem, niti je bahat, već naivan čovek koji je pozajmio pare zetu i ćerki ovog „dekice“. Oni otišli u inostranstvo, a sve što je hteo od tog „dekice“ bio je broj telefona. Svako od vas je imao „prijatelja“ kome je pozajmio pare, a onda bi isti taj prelazio na drugu stranu ulice kada vas sretne!

Deminutiv presuđuje
22.09.2018. 09:47
Odgovor za  požarni čete

Kome mi da verujemo? Redakciji ili Vama? Lepo stoji u naslovu „dekica“ i tu je kraj priče.