BLAMAŽI HRVATA SE SMEJE CEO REGION: Dobrodošli na stadion Mitar Mirić - greška ili provokacija... (FOTO)

Novosti online

19. 09. 2018. u 16:31

Zvezda je zablistala u Ligi šampiona, ostvaren je veliki bod protiv ekipe Napolija, ceo region je na nogama, ali... Hrvati su pomešali na kom stadionu igraju crveno-beli

БЛАМАЖИ ХРВАТА СЕ СМЕЈЕ ЦЕО РЕГИОН: Добродошли на стадион Митар Мирић - грешка или провокација... (ФОТО)

Greška ili provokacija? Zvezda je zablistala u Ligi šampiona, ostvaren je veliki bod protiv ekipe Napolija, ceo region je na nogama, ali... Hrvati su pomešali na kom stadionu igraju crveno-beli.

Naime, tamošnji mediji pomno su pratili šta se dešava na stadionu Rajko Mitić, a novinar Jutarnjeg lista očigledno je tekst pisao sa manjkom koncentracije, pa je legendu crveno-belih i prvu Zvezdinu zvezdu, Rajka Mitića, zamenio pevačem Mitrom Mirićem.

- Crvena zvezda je pred punim stadionom Mitra Mirića u Beograduuspela da zaustavi odlične Italijane, te u prvom kolu Lige šampiona Napoliju otela bod, za možda i najveće iznenađenje uvodnog dana evropskog fudbalskog spektakla - piše "Jutarnji list".

I, dok je ova objava izazvala i brojne psovke Zvezdinih navijača na Tviteru, bilo je i duhovitih reakcija poput:

- Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", što su upravo reči jedne od najpoznatije pesama pomenutog pevača čije je ime u tekstu "Jutarnjeg" iskorišćeno umesto "Rajko Mitić", što je naziv koji je "Marakana" dobila po prvoj Zvezdinoj zvezdi.

— Vencislav Jularic (@VencislavJ) September 19, 2018


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Isak Samonikli

19.09.2018. 17:07

Nije greška - u pitanju je namjerna provokacija, koja ide na to da oblati i ponizi sve što je veličina u Srpstvu, a Rajko Mitic je to bio.

Svasta

19.09.2018. 17:09

Naravno da im se smeje čitava planeta, barem onaj deo koji je tog dana na trafici kupio "Jutarnji list"

Деда

19.09.2018. 18:11

Не може нам нико ништа , јачи смо од судбине !!!

Korto Malteze

19.09.2018. 18:30

Briga svet za nas i Hrvate, novinarske gluposti izmedju nas. Inače, dobra fora... Ne može nam niko ništa...

posmatrac iz daleka

20.09.2018. 10:57

Omi ne mogu da se pomire sa cinjenicom da je zagreb najvece predgradje Beograda (mada 400 km daleko - hvala Bogu) i da je najlepse sto imaju auto put za Beograd.