Incident na gradilištu u Leskovcu

Dizalica koja je pokušala da podigne betonski stub na privatnom gradilištu u Vlajkovoj ulici u Leskovcu, prevrnula se od siline tereta.

Kako saznaje juGmedia, u ovom incident nema povređenih, a kranista je uspeo na vreme da izađe iz mašine.

Incident se desio nešto pre 13 časova na gradilištu na kojem niče jedna privatna firma.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

2 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mickelodeon
19.09.2018. 14:25

Profesionalci su otišli u Nemačku, od ovog što je ostalo, dobro je…

Sima Strahota
20.09.2018. 11:52
Odgovor za  Mickelodeon

Pametno zboris…gde je ovde gradjevinska inspekcija i inspekcija za zastitu na radu? Niko nema slem i prisluk a pretpostavljam i elaborat htz za pomenuto gradiliste,a mozda i nema dozvolu za gradnju cim nema ova dva>??
Molim nadlezne inspekcije da postupe po zakonu i to odmah!!!