IGRAČI NAPOLIJA FRUSTRIRANI I LJUTI: Došli smo u Beograd po pobedu

Beta

19. 09. 2018. u 09:28

Imali smo mnogo šansi, ali nam je nedostajala odlučnost - rekao je Zjelinski. Nismo bili dovoljno oštri da iskoristimo svoje prilike - priča Insinje

ИГРАЧИ НАПОЛИЈА ФРУСТРИРАНИ И ЉУТИ: Дошли смо у Београд по победу

Detalj sa meča Foto: M. Vukadinović

Fudbaleri Napolija rekli su da je remi sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona frustrirajući i da je trebalo da pobede u Beogradu.

- Ljuti smo i frustrirani jer smo došli u Beograd po pobedu. Imali smo mnogo šansi, ali nam je nedostajala odlučnost, a i mnogo smo grešili - rekao je Pjotr Zjelinski posle utakmice.

Zvezda i Napoli igrali su u utorak uveče nerešeno bez golova u prvom kolu Grupe C Lige šampiona.

- Razočaravajuće je to što smo imali toliko šansi da damo gol, ali to očigledno nije bilo dovoljno - kazao je Zjelinski.

Njegov saigrač Lorenco Insinje rekao je da se nada da će Napoli naučiti iz utakmice sa srpskim klubom i da ostaje žal.

- Pristojno smo igrali i šteta je jer je trebalo da pobedimo. Ali nismo bili dovoljno oštri da iskoristimo svoje prilike. Nadam se da ćemo naučiti i doći do bodova u narednim utakmicama - rekao je Insinje.

On je bio najbliži tome da da gol jer je pogodio prečku u prvom poluvremenu.

- Nesreća... Uopšte nije bilo lako igrati jer je Zvezda veoma agresivna i imala je onoliki entuzijazam navijača iza sebe. Moramo da ostanemo mirni posle ovoga - kazao je Insinje.

Fabijan Ruis je naveo da je očekivao tešku utakmicu.

- Znali smo da će biti veoma teško, ali smo dominirali i imali prilike. Nismo imali sreće. Verujem da možemo dalje i sledeća utakmica će biti veoma važna - rekao je Ruis.

Napoli će sledeću utakmicu igrati protiv Liverpula, dok će se Zvezda sastati sa Pari Sen Žermenom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (18)

ljuba

19.09.2018. 09:42

Gospodo podcenili steZvezdu i zbog toga ispadate iz Lige Sampiona. Velika greska Ancelotija, slicno je uradio i Venger , zato kazna sledi ...Zvezdi cestitam i , iako navijam za Partizan, zelim im da u nedelju pobede i pomognu da se resimo pojedinaca za sva vremena

posmatrac iz daleka

19.09.2018. 14:03

@ljuba - Da ste se resili vasih parazita i polustucnjaka ranije, mozda bi i vi danas igarali u Evropi !!!

MILOS

19.09.2018. 09:53

Nista pokazali nisu . Branili se par sansi i to je to i to na svom terenu . Golman muceik spasio ih . Kakvi bre ,nemaju oni sta da traze u Ligi Sampiona . Brane se svo vreme . Toliko su se branili da oi ja neznam na koju foru nisu dobli ilio bar jedan gol nisu dali. Ako ih nije napunio Napoli ,nemaju oni sta da traze u Ligi Sampiona . Ovo je malo spektakl da se obrnu pare od karti i da se eventualno neki od igraca proda preko vec pozbnatih menadzera.Kakvi bre ,smesnobilo gledati .

delija 68

19.09.2018. 16:21

@MILOS - A koliko ono bodova osvoilo groblje u LS. Videcete u nedelju i nespremnog Bocka, i kako se ''branimo''. citaj i komentarisi svoje vesti i pusti nas da ''tugujemo''.

неимени

19.09.2018. 10:09

Могли сте ви прика лако да изгубите, а шаМси нисте имали баш превише. Оно кад се мотате око шеснаестерца то нису шаМсе.,

NicKool

19.09.2018. 10:45

oni treba da budu srecni, a Zvezda da zali zbog propustenih sansi i izgubljena dva boda koja bi nam.puno znacila za prolaz dalje. ovako moramo da se vadimo protiv PSGa na strani..

Pop

19.09.2018. 12:10

@NicKool - Haha, Liverpul će biti težak, ali sve je to fudbal. Nema veze, i drugo mesto je uspeh :)

MatijaBG PFC

19.09.2018. 10:55

Sve što su sinoć promašili, Napolitanci će najverovatnije, nadoknaditi kod kuće. Imaju fantastičan tim, ali, bilo je dosadno gledati, da imaju 90% loptu u posedu, a da ne daju gol. Drugo, svaka čast Zvezdi, Borjan je njihov najbolji pogodak zadnjih godina. Šteta što ne brani za Srbiju.

Thor

19.09.2018. 11:28

Nisu frustrirani samo fudbaleri Napolija, ovo je mnogo veća frustracija za Franjevce koji su se već bili pripremili da seire.

Deki

19.09.2018. 12:21

Ne mogu da verujem da se hvali igra zvezde pa tu je samo napoli igrao sa ovakvom igrom sledeci mec u LS 3 komada lagano u mrezi zvezde.

da da

19.09.2018. 13:46

@Deki - Ne mogu da verujem da se Partizan provukao u Novon Sadu sa onakvom igrom protiv Evropskog Proletera jer je lagano mogao popiti 4 komada u mrezi

ŠPRINT od 6km/h

19.09.2018. 12:44

Njihova sreća što je Zvezda morala da se brani, jer je igrala sa 10 igrača (11 je bio Boači) . Nije kriv Milojević što je igrao spori i nespremni Boači (uopšte ne pomaže u fazi odbrane), nego menadžeri koji su potpisali ugovor da Boači mora da igra u LŠ. Zato Miloje mora reći Boačiju da će igrati samo 1. poluvreme i da mora da pretrči i šprinta više od 5 km. Inače, brzom šetnjom se za 1 sat pređe 6 km.

Dejan

19.09.2018. 15:20

Napolitanci su sinoc overili evropa ligu. Kako da nebudu fustrirani kad su vec ispali iz lige sampiona