');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

UBISTVO U KRAGUJEVCU Bokser (30) likvidiran ispred restorana, njegovi prijatelji PRETE OSVETOM

Radoš Joksimović (30), bokser kluba Radničkog iz Kragujevca, ubijen je sinoć kod restorana "Neptun" kada je mu je u grudi ispaljeno više hitaca, saznaje "Blic”. Na vest o ubistvu, ispred Kliničkog centra, gde je bokser podlegao povredama, okupilo se nekoliko desetina njegovih prijatelja, saznaje "Blic". Haos ispred bolnice sprečile su jake policijske snage, a potraga za napadačem i dalje traje.

kragujevac ubistvo kombo Foto: RAS / RAS Srbija
kragujevac ubistvo kombo
Joksimović je ubijen u bašti restorana "Neptun"
Foto: N. Raus / RAS Srbija
Joksimović je ubijen u bašti restorana "Neptun"

Na Radoša Joksimovića je u bašti restorana pucao napadač sa kacigom na glavi, koji je nakon pucnjave pobegao skuterom, saznaje "Blic". Kako se može čuti na licu mesta, Joksimović je neposredno pre napada sedeo za stolom sa jednim od kragujevačkih advokata, kada im je prišao muškarac sa kacigom, potegao vatreno oružje i ispalio dva hica Joksimoviću u grudi, nakon čega se dao u beg.

Radoš Joksimović
Foto: Facebook / Privatna arhiva
Radoš Joksimović

Ranjenom Joksimoviću, kome je iz usta potekla krv, prvo su konobari pritrčali upomoć, a potom ga je Hitna pomoć prevezla u Klinički centar u Kragujevcu, gde su se lekari borili za njegov život. Ubrzo po dolasku u bolnicu, Joksimović je preminuo.

Policija je blokirala grad u potrazi za napadačem.

Prvo se pronela informacija da je zbog sumnje da je pucao uhapšen A. S. (22) iz kragujevačkog naselja Aerodrom, ali izvori "Blica" iz kragujevačke policije navode da napadač i dalje nije uhapšen i da se za njim traga.

Napadač je ispalio dva hica Joksimoviću u grudi
Foto: N. Raus / RAS Srbija
Napadač je ispalio dva hica Joksimoviću u grudi

Na vest da je bokser upucan, pred bolnicom se okupilo više desetina njegovih prijatelja i poznanika, a moglo se čuti i da pominju osvetu, zbog čega su pred bolnicu poslate i broje policijske jedinice, saznaje "Blic". Okupljeni su se razišli nakon ponoći.

Foto: Facebook / Privatna arhiva

Joksimović je važio za "žestokog momka" u Kragujevcu i radio je kao obezbeđenje u kafićima i noćnim klubovima.

Pre dve godine teško je ranjen u vatrenom obračunu u centru grada zbog čega su ga operisali ortoped i vaskularni hirurg.

Foto: Facebook / Privatna arhiva

Na njega je tada pucao J. M. zbog neraščišćenih odnosa dve grupe momaka iz gradskih naselja "Sunčev breg" i "Pivara".