BEZ FUDBALA DVE GODINE: Argentinci kažnjeni zbog poziva maloletne Ruskinje na oralni seks

B. VLAHOVIĆ

18. 09. 2018. u 18:28

Nestor Fernando Penovi je nagovorio Ruskinju koja nije znala španski da ponovi vulgarne fraze. Maloletna devojka je prvo pozdravila Argentinu, a zatim ih je pozvala da dođu, jer ona hoće da se bavi oralnim seksom

БЕЗ ФУДБАЛА ДВЕ ГОДИНЕ: Аргентинци кажњени због позива малолетне Рускиње на орални секс

OD STALNOG DOPISNIKA: MOSKVA

ZBOG nepristojnog ponašanja za vreme Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji u Argentini su kažnjena četiri navijača. Oni neće moći da posećuju fudbalske utakmice dve godine.

Među kažnjenima je Nestor Fernando Penovi (47), koji je nagovorio Ruskinju koja nije znala španski da ponovi vulgarne fraze. Maloletna devojka je prvo pozdravila Argentinu, a zatim ih je pozvala da dođu, jer ona hoće da se bavi oralnim seksom. Kasnije je taj snimak Nestor postavio na internet, što je izazvalo veliki skandal. Odmah je reagovala Patricija Burlič, ministarka bezbednosti Argentine, i zamolila domaćine da tog prostaka hitno deportuju.

Bez obzira na to što se Nestor izvinio za glupost koju je napravio, njemu su odmah oduzeli "pasoš navijača" na Mundijalu, a sada su mu i vlasti Argentine zabranile da posećuje fudbalske utakmice dve godine. Za slične postupke kažnjeni su i Klaudio Fiterera i Marselo Henova, a četvrti navijač Huan Pablo Olgin je nagovorio jednog muškarca sa turbanom na glavi da pred kamerom na španskom kaže "bomba za Našel".

Za vreme šampionata u Rusiji bilo je još nekoliko incidenata i uglavnom su svi oni bili u režiji tifoza iz Južne Amerike. Tako su navijači iz Kolumbije uvredili jednu Japanku koja nije znala španski. Ništa bolja nije bila ni grupa najvijača iz Brazila koji su nagovorili jednu mladu Ruskinju da sa njima na portugalskom uzvikuje rečenice protiv žena. Po povratku u Brazil bili su kažnjeni, a jedan od "junaka" je izgubio posao.

Da među svim navijačima ima svega dokazao je i neki Ruslan, navijač Rusije, koji je uhvatio za grudi novinarku španske redakcije "Dojče vele" Đuliet Gonzales Teran dok se javljala direktno u program.

Svim tim "junacima" je bilo stalo da se pohvale "podvigom" pred svojim poznanicima i prijateljima, a ustvari su ispali glupi i primitivni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije