Utorak, 18.09.2018.

14:16

Drama putnika iz BiH: Otkazan let, agencija "nestala"

Blizu 80 državljana BiH u ponedeljak nije moglo da se vrati u Sarajevo sa letovanja u Tunisu, kako je bilo planirano, jer im je čarter let otkazan.

Izvor: Beta

Drama putnika iz BiH: Otkazan let, agencija
Ilustracija: Getty Images

Jedna od putnica izjavila je za portal da je na odmor u Tunis otputovala u organizaciji turističke agencije "Elite" iz Sarajeva, a da je jučerašnji let otkazan bez objašnjenja i bez ikakvih informacija kada bi mogli da se vrate kući, prenosi portal klix.ba.

Putnici su, kako se navodi, uplašeni i iscrpljeni, jer nisu spavali celu noć niti imaju bilo kakvu informaciju o tome šta se dešava. Let je trebalo da bude juče u 15.30, ali ga nije bilo.

"Nismo spavali i sedimo na koferima celu noć. Niko nam ništa ne govori i ne znamo kome da se obratimo", kazala je ta putnica.

Vodiči su putnicima kazali da je osoblje agencije "Elite" na kolektivnom godišnjem odmoru, a da vlasnici nisu tu.

Portal Klix.ba je pokušao da stupi u kontakt s agencijom "Elite", čije je sedište u Sarajevu, ali su na mobilni bili nedostupni, dok se na fiksne telefonske linije niko nije javljao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: