TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD PROKUPLJA: Osmogodišnji Mladen poginuo na licu mesta

D. Zečević - Lj. Trifunović

16. 09. 2018. u 18:35

Osmogodišnji mališan iz Bora stradao u saobraćajnoj nesreći kod Prokuplja

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД ПРОКУПЉА: Осмогодишњи Младен погинуо на лицу места

Foto: S. Pantić

Osmogodišnji Mladen G. iz Bora nastradao je na licu mesta u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju popodne, oko 17.00 sati dogodila na putu Prokuplje -Mala Plana. Nesreća se prema saznanjima “Novosti” dogodila kod mesta Suva Česma u naselju Potočić, gde je dečakov otac Nenad zaustavio vozilo da natoči vodu na česmi sa sumporovitom vodom.



-Ja i Nenad smo prešli ulicu i otiši do česme a Mladen je ostao u autu.Međutim, u jednom trenutku dečak je izašao iz kola i krenuo ka nama kada je naišao auto koji ga je udario i bukvalno odbacio nekoliko metara. Sve se desilo munjevitom brzinom, narod koji je prolazio automobilima počeo je da se zaustavlja ubrzo je došla policija i Hitna pomoć Doma zdravlja ali našem Mladenu na žalost nije bilo pomoći-priča detalje nesreće rođak porodice nastradalog Mladena iz Velike Plane, kod kojeg su dečak i njegov otac krenuli autom marke “golf “.I dok još uvek u šoku vadi stvari iz gepeka automobila parkiranog u dvorištu prokupačke bolnice gde ispred Urgentnog odeljenja u prisustvu lekara i medicinskog osoblja sedi dečakov otac Nenad, rođak koji se predstavio kao Vlada objašnjava da su sve se desilo munjevitom brzinom i da su mališan i njegov otac krenuli kod njega za Veliku Planu.



-Išli smo iz pravca Prokuplja ka Maloj Plani.Ne znam zašto je Mladen izašao iz kola, ali bilo je strašno-dodaje u neverici čovek koji jedva piča dok dečakov otac Nenad pod sedativima nije u stanju ni da govori.Kako saznajemo od osoblja u prokupačkoj bolnici bio je sklon samoubistvu.Odmah po dolasku u prokupačku bolnicu ekipa sudske Medicine iz Niša radila je obdukciju mališana čije se telo i dalje nalazi u kapeli.Osmogodiišnji dečak, kako saznajemo biće sahranjen u okolini Bora, a po nezvaninim saznanjima Mladen je dete razvedenih roditelja.On je živeo sa ocem dok su mu sestra i majka nastanjene u selu nadomak Bora.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije