Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.09.2018.

09:10

Ibrakadabra broj 500 VIDEO

Zlatan Ibrahimović, fudbaler Los Anđeles Galaksija, postigao je gol kakav retko viđamo na fudbalskim terenima, ukupno svoj 500. u karijeri.

Izvor: LN

Autor: LN

Ibrakadabra broj 500 VIDEO
Photo by Katharine Lotze/Getty Images

Ibrahimović je poznat po postizanju veoma efektnih golova iz teških pozicija i uglova, a ovaj put je nadmašio sebe.

Švedski fudbaler postigao je prvi gol na meču za svoju ekipu, koja je u tom trenutku gubila 3:0, a na kraju poražena sa čak 5:3.

Ovaj gol je bio ujedno i ukupno 500. u "Ibrakadabrinoj" bogatoj karijeri, u kojoj je pogotke postizao još i za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, PSŽ i Junajted, kao i reprezentaciju Švedske.

Dos Santos je poslao sjajnu loptu u šesnaesterac Toronta, a Ibra se nekako snašao i okretom u maniru nindže, ili nekog karatiste, tekvondiste...

Šveđanin poreklom iz Bosne je još jedanput, u 37. godini života, pokazao da umeće za postizanjem pogodaka i dalje nije izgubio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve