ZVEZDA MOĆNA PRED NAPOLI: Protiv Radnika zablistala pojačanja, pobedu uveličao vatromet

Beta

15. 09. 2018. u 22:17

Crveno-beli čak šest puta zatresli mrežu gostujućeg tima

ЗВЕЗДА МОЋНА ПРЕД НАПОЛИ: Против Радника заблистала појачања, победу увеличао ватромет

Slavlje fudbalera Crvene zvezde foto: M. Vukadinović

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu ekipu Radnika iz Surdulice sa ubedljivih 6:0, u utakmici osmog kola Super lige Srbije.

Golove za Zvezdu postigli su Ričmond Boaći u 33. i 62. minutu, Marko Marin u 41, Kafu u 52, Goran Čaušić u 73. i Nikola Stojiljković u 81. minutu.

Zvezda je nastavila s pobedama u domaćem šampionatu, upisala je i osmu pobedu, ali je i napravila lepu uvertiru pred prvi meč u Ligi šampiona, protiv Napolija u utorak.

Izabranici Vladana Milojevića su prvi na tabeli sa 21 osvojenim bodom, dok je Radnik na 14. mestu sa sedam.

Zvezda nije lako slomila otpor Radnika u prvom poluvremenu, a ključni trenutak desio se u 26. minutu kada je golman gostujuće ekipe Nikola Vasiljević dobio crveni karton nakon starta nad Boaćijem.

Nakon toga je sve krenulo u korist Zvezde, pa su crveno-beli vrlo brzo nakon toga i poveli. Strelac u 33. minutu bio je Boaći, na asistenciju Marina, da bi njih dvojica u 41. minutu zamenila uloge.

Zvezda je u nastavku bila raspoložena za igru, postigla još četiri gola i ubedljivom pobedom najavila meč protiv Napolija. Crveno-beli su sa terena ispraćeni uz ovacije i vatromet.

Vačerašnju utakmicu na stadionu "Rajko Mitić" pratio je i srpski teniser Novak Đoković. On je pre meča s Radnikom bio u svlačionici i posle kratkog razgovora je dobio Zvezdin dres s brojem 10 i svojim prezimenom, u kome je kasnije i pratio utakmicu.

Crveno-beli u narednom kolu domaćeg šampionata gostuju Partizanu, a Radnik dočekuje niški Radnički.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Mare СРБИН

15.09.2018. 22:35

Браво момци!Тако се игра!Уживао сам...Само напред!

Pera

15.09.2018. 22:41

Posle dugo vremena Zvezda je dovela stvarno značajna pojačanja. Posebno mislim na Marina, Čaušića i Boaćija koji mogu da reše utakmicu. Simić, odličan. Ebicilio, Kafu, svi su dobri. Ako koncepcija odbrane bude dobro funkcionisala onda je realno da Zvezda ima šanse da se suprostavi Napolitancima, Parižanima i Englezima.

Đorđe

16.09.2018. 07:45

Da država ulaže u Radnik kao što ulaže u Zvezdu i Radnik bi bio moćan.Tako da mi to baš i nije neki pokazatelj moćnosti Crvene Zvezde.

КАРА ЂОРЂЕ

16.09.2018. 11:52

@Đorđe - Свака држава улаже у оно што вреди. У оно што не вреди нико не улаже. Ко ће да улажеу мртваца??????