Nova vest
Fudbal

Subota, 15.09.2018.

18:00

Fulam bez šanse protiv Sitija, het-trik Azara, pobeda i Arsenala

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Fulam sa 3:0 u petom kolu Premijer lige.

Izvor: PT

Autor: PT

Fulam bez šanse protiv Sitija, het-trik Azara, pobeda i Arsenala
Foto: Getty Images

Šampioni Engleske meč su rešili posle 20 minuta, pošto je na semaforu ubrzo bilo 2:0 Golove u prvom poluvremenu za "Građane" postigli su Sane (2) i Silva (21).

Konačan rezultat postavio je Rahim Sterling u 47. minutu. Fulam našeg Slaviše Jokanovića nije uspeo da postigne pogodak, a reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović odigrao je svih 90 minuta.

Fudbaleri Čelsija savladali su Kardif sa 4:1, iako su od 16. minutu gubili (Bamba). Ipak, do poluvremena uspeli su da preokrenu rezultat i to zahvaljujući Azaru.

Belgijanac je postigao golove u 37. i 44. minutu, čime je potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi. Azar je u 80. minutu postigao het-trik, dok je golom Vilijana u 83. minutu rešena utakmica.

Arsenal slavio je na gostovanju protiv Njukasla sa 2:1. Strelci za "Tobdžije" bili su Džaka u 49. i Ezil u 58. minutu. Jedini pogodak za Njuku postigao je Klark u nadoknadi vremena drugog poluvremena.

Od ostalih rezultata Bornmut je savladao Lester sa 4:2, dok je Kristal Palas pobedio na gostovanju Hadersfild. Luka Milivojević odigrao je svih 90 minuta za Palas.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu