Najnovije vesti
Zabava
Miljana i Marija Kulić su se POSVAĐALE DO SUZA Otac zadrugarke BESAN: "Nije trebalo to da rade"

Miljana i Marija Kulić su se POSVAĐALE DO SUZA Otac zadrugarke BESAN: "Nije trebalo to da rade"

Miljana Kulić ušla je u rijaliti "Zadruga 2" zajedno sa svojim sinom i sa svojom majkom Marijom. Njih dve su pred ulazak rekle da su spremne za šou, ali izgleda da nisu ni jedna ni druga očekivale ovakav razvoj situacije. Miljanin otac Strahinja kaže da je to sve normalno.

Miljana Kulić Foto: Screenshot Youtube / youtube
Miljana Kulić
Foto: screenshot

"Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji na sajtu "Blic.rs".

- Majka kao majka, svako dete nervira ako ga sputavaš u nečemu. Nije da Marija hoće da sputava Miljanu. Ona zna sama da dođe kad ne posluša Mariju i kaže: “Mama sve si bila si u pravu”. Koliko god Miljana izgleda prepotentno ona nije takva - naveo je Strahinja Kulić i dodao da li su se majka i ćerka svađale kod kuće.

Foto: Instagram

- Prvo Miljana je takva da ne treba sa majkom da se svađa, ali imaju konstruktivnu raspravu, kako to moja ćerka naziva. Majka treba da nauči dete moralnim vrednostima, da skuva, dugme da ušije, tako ja to gledam.

Foto: screenshot

Velika gužva desila se kada se Lepi Mića posvađao sa Miljanom Kulić, zbog čega je njena mama Marija skočila da ga bije. Marijin suprug još uvek je besan na pevača zbog izgovorenih psovki.

- One večeri kad je on rekao ono Miljani, dok bi došlo obezbeđenje ako ga ne bih usmrtio - bar bi mu naneo teške telesne povrede - kaže Kulić i na naše pitanje da li zna da je to zabranjeno odgovora:

- Moje moralne vrednosti su takve da ja kao muškarac i otac moram da branim svoju porodicu. Takve ljude koji rade to smatram za životinje, za napast protiv koje nema leka. Ja ne bih mogao da mu prećutim neke takve reči nego bih ga bukvalno zadavio.

Foto: RAS Srbija

Prema Kulićevim rečima on nema opravdanja prema Lepom Mići i nije mu jasno šta on traži uopšte u rijalitiju.

- Ono što je izgovorio mojoj ženi i sve, mnogo će trebati da mu oprostim, a za sada kažem ovako - j***m mu prvi red na sahrani, i prvi i drugi red da mu j***m. Ne želim da ispadnem prostak, izvinite na banalnosti, ali mislim da razumetete šta to znači. Ako smo nekog ispoštovali, to je on. Taj čovek ništa ne radi, on je folirant predstavlja se za pevača, a on je to koliko je i Miljana pevačica. Non stop je u rijalitijima, ja razumem da čovek ode povremeno, kako ljudi odu u Rusiju da prikupe neki keš, počnu neki biznis, ali koji brak on ima bre. Ja i žena smo se prvi put rastali sad, za 25 godina braka, ni jedno veče nismo spavali van iste prostorije - kaže Kulić i dodaje da li bi ušao u rijaliti ako bi Lepi Mića nastavio da bude agresivan prema njegovoj ženi i ćerki:

- Ja bih izveo njega iz rijalitija pa bi mu objasnio neke stvari. Ja ne okrivljujem samo njega i ne mislim da bilo koji normalan čovek iz njegovog okruženja i porodice radi ono što on radi.Ko njega drži tamo i za šta ga  drže, samo da izazove zlo. On je pokretno zlo i provokacija navodi Kulić i napominje da njegova žena ume sama da se brani.

Foto: screenshot

- Marija bi ga prebila. Ne da je ona kabadahija, već ona ima takav stav ne bi dozvolila da je neko ugrozi. Jeste je iznerviralo kad se ona spustila na taj nivo da mu kaže sve one reči, ali je razumem jer se setila gde je.