Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Humanitarni bazar na Belom dvoru
Humanitarni bazar na Belom dvoru
Humanitarni bazar na Belom dvoru

Humanitarni bazar na Belom dvoru

Humanitarni bazar na Belom dvoru biće organizovan danas, 15. septembra 2018. od 12.00 do 16.00, na Belom dvoru.

Uz podršku NjKV princa Aleksandra i princeze Katarine, biće održana humanitarna svečanost „The annual British Serbian Society Charity Garden Party“, na kojoj će svoje proizvode, usluge i ideje predstaviti organizacije, udruženja i pojedinci.

Svečani početak i obraćanje posetiocima, učesnicima i medijima je u 13.00.

Ova svečana humanitarna manifestacija je zamišljena kao prodajna izložba – bazar. Ovo će biti prilika, ne samo da se prikaže i proda proizvodni asortiman, već i da se ostvare novi poslovni susreti. Posetioci iz reda diplomatskih krugova, ambasada, kraljevskih porodica, vrlo istančanog ukusa znaju da prepoznaju i cene kvalitet, originalnost, kao i umetničku vrednost izloženih proizvoda.

Sredstva prikupljena tokom ove manifestacije biće upotrebljena u humanitarne svrhe, a u dogovoru sa direktorima iz British Serbian Society biće izabrana organizacija, udruženje ili institucija koja će ih dobiti.

Prve godine su sredstva uručena klinici za onkologiju, dok su naredne godine sredstva uručena humanitarnoj organizaciji Blazing to Serbia.

Manifestacija se na Dvoru uspešno održava već tri godine zaredom, i svaki put je posvećena nekom jubileju. Ove godine se obeležava jubilej rođenja princa Louisa kao i venčanje princa Harryja.

Organizator je British Serbian Society. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.