Vesti

2

MUP: Uhapšen Aleksinčanin zbog pokušaja ubistva

Autor: AP

Izvor: Beta

MUP: Uhapšen Aleksinčanin zbog pokušaja ubistva

Kako se navodi, I.K. je sinoć oko 20,30 časova sa još trojicom prijatelja napao 36-godišnjeg N.Đ. na igralištu pored sportske hale.

Po tvrdnjama očevidaca, mladići su muškarca najpre napali bejzbol palicama, a I. K. ga je nožem ranio u predelu grudi posle čega je pobegao.

N.Đ. je sa jednom ubodnom ranom prebačen u Klinički centar u Nišu i po infromacijama iz te ustanove, njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Osumnjičenom je određeno zаdržаvаnje do 48 čаsovа, nаkon čegа će uz krivičnu prijаvu za ubistvo u pokušaju biti sproveden Višem jаvnom tužilаštvu.

Napadnuti muškarac je predsednik ženskog rukometnog kluba u Aleksincu.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Steva

@Aleksincanin To je laž najveća njegov kum mali laza je diler droge a đurić je bio zamjenik trenera i ne radi kao vaspitac jer je osuďivan.

Aleksincanin

Miomir Konstanitnovic zvani Miki Bilder je ovo organizovao zato jer je dobio batine od istog Djure 5.8.2018 na kojeg je narucio napad, batine je dobio jer ga je Miki prvi napao nozem ali bezuspesno, Djura mu je preoteo noz i savladao ga je, ponizio pred celim Aleksincom. Miomir Konstantinovic zvani Miki Bilder prodaje heroin deci u Nisu, Aleksincu, Krusevcu, daje pare na kamatu a u stvari je obicna slikovnica koja nema petlju da sam napadne vec salje svoje "kucice". Njegov sin Ivan Konstantinovic je 13.9.2018 u 20:35 casova nozem probusio stomak doticnog Nenada Djurica, bivseg MMA borca, a trenutno je zaposlen kao vaspitac i trener u zenskom rukometaskom klubu u Aleksincu. Ivan Konstantinovic je dugogodisnji narkoman i zavisnih istih, pije raznorazne lekove, ima sifru iz psihijatrijske ustanove "Gornja Toponica" sto govori da je decko ozbiljan slucaj, gradom seta go, lomi tudje automobile, napada svog roditelja, je l' vise dovoljno ? Konstantinovice treba proterati iz Aleksinca sto ne sumnjam da ce Laza veliki da ucini isto sa malim Lazom i svojom ekipom, dosao im je kraj i svi ga zeljno ocekujemo.