Najnovije vesti
Zabava Zadruga 2
HAOS U PROGRAMU UŽIVO Javila se majka Baneta Čolaka pa ga ŽESTOKO NAPALA :" Budalo, ona tebe ne voli!"

HAOS U PROGRAMU UŽIVO Javila se majka Baneta Čolaka pa ga ŽESTOKO NAPALA :" Budalo, ona tebe ne voli!"

Bane Čolak u programu uživo dobio je priliku da mu se ispuni želja i da razgovara sa ženom koju najviše voli, sa majkom Jasminom. On je srećan došao do govornice i usledio je šok.

Bane Čolak Foto: screenshot
Bane Čolak
Foto: screenshot

"Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji na sajtu "Blic.rs".

Jasnima je žestoko napala Baneta:

- Gledam penzionera dva. Jesi li svestan da si ušao u rijalti, je l znaš zašto si ušao? Jesi li ušao u 48 sati svadbu ili u Zadrugu? Šokrana sam, šokirani su svi koji te prate. Ovo što radiš nema veze sa životom i tvojim učešćem u "Zadruzi". Nemoj da ti Zerina bude centar sveta, da ti diriguje. Ušao si kao Bane Čolak,a ne kao Zerinin potrčko. Od sutra da se resetuješ. Da sedneš za sto. Ovo što radiš apsolutno ne valja ništa - vikala je Banetova mama na njega, a onda je nastavila:  Sutra je novi dan, od sutra Bane Čolak ulazi u "Zadrugu! Ti si zaljubljen i ti Zerinu voliš. Shvataš li ti to, ti ne glumiš ništa. Ona tebe ne voli! To nije samo moje mišljenje - tvrdila je ona dok se Bane pravdao:

- Ja znam šta osečam sa njene strane - tvrdio je on, ali njegova majka je u šoku nastavila:

- Ja Bane tebe ne mogu da prepoznam! Sa tobo nešto nije u redu.Ti si moje dete ja znam kako dišeš, ne znam šta s esa tobom dešava - pričala je Jasmina.

- Ovim pozivom si me samo iznervirala! Šta si htela da postigneš?! Da se nerviram? Ona devojka je sad u takvo m psihičkom stanju, ja nju razumem. Šta hoćeš od mene? Šta je problem, to što volim? Hoćeš da se bijem ovde i da psujem ljude? Šta ti hoćeš - besneo je Čolak, na šta mu je majka odgovorila:

Foto: screenshot

- E moj Branislave. Ne vredi ne može se do tebe dopreti... Videće ona tebi leđa budalo!

U celu priču se umešala i Zerina Hećo, njegova devojka.

- Neću mu videti leđa jer kad on izađe i ja izlazim - poručila je Zerina a Bane je nastavio:

- Dok je Zerina ovde ja sam sa njom. Ostajemo jedno uz drugo. Zerina mene ovde čini srećnim, da nje nije ja bih spavao i svašta radio. Ja za nju želim sve da radim jer je ona to zaslužila. Možda se vama čini da nije, ali ja najbolje znam da me ona voli ceni i poštuje.

- Svi iz aviona vidimo koliko te vole. Pričam ti o Užicu, o društvenim mrežama o ljidima koji me zaustavljaju i kažu da te ne prepoznaju - insistirala je njegova majka, međutim bezuspešno.

Kada se razgovor prekinuo Zerina je briznula u plač, a Bane ju je tešio i tvedio da je ni po koju cenu neće ostaviti.