Krao od meštana Sremskih Karlovaca

Novosadska policija uhapsila je 29-ogodišnjeg B. M. (29) iz Bačke Palanke zbog razbojništva i razbojničke krađe.
Krao od meštana Sremskih Karlovaca
Foto: 021.rs
Sumnja se da je juče, u Sremskim Karlovcima, upao u kuću jednog meštanina, vezao ga i ukrao mu mobilni telefon, lanac i bicikl. Tereti se, takođe, da je dan ranije, u istom mestu, ukrao telefon meštaninu, te da je, kasnije, tukao oštećenog kada je pokušao da povrati ukradenu stvar. 
 
Osumnjičeni je sproveden na izdržavanje kazne u Kazneno-popravni zavod u Sremskoj Mitrovici, po presudi za ranije učinjena krivična dela.
  • Mislilac

    12.09.2018 08:30
    Pitanje
    Kakve veze imaju prodavci na Banstolu sa ovim likom koji je krao???
  • Vikendas

    12.09.2018 01:40
    Ako je to onaj sto su ga za vreme Grozdjenbala u nedelju uvece uhapsili oni mladi islednici, to je neka kriminalcina. Gledao sam sa suprugom kako ti mladi milicajci rizikuju svoj zivot da ga uhapse. A vi gospodine pisete gluposti o vocu i ljudima koji od toga verovatno zive...sigurno su vam konkurencija. Treba da vas je sramota...takvi kao vi se kriju iza ovakvih stvari i samo pokusavate da vredjate. jel se i onaj sto je ubio onog neduznog covaka sam javio? Mora da ste i vi bili pacijent tih milicajaca. Pozdrav za te mlade milicajce od vikendasa sa Banstola.
  • pera

    11.09.2018 03:15
    sumnjam
    Ovo je pravo čudo da je nešto urađeno po pitanju krađa i razbojništva od strane karlovačke policije!
    Protiv nelegalnih prodavaca na Banstolu, na čortanovačkom raskršću, su više puta podnošene krivične prijave za krađu, napade na kupce i rad bez dozvole, a da isti nastavljaju da operišu po uhodanom sistemu. Milicija do danas nije intervenisala, niti ih je kao opštu opasnost sklonila sa javne površine.
    Po rečima zaposlenih u opštini, za ovakve tezgare ne postoji nadležna služba, tj inspekcija?
    Pitam se da ovaj osumnjičeni nije sam došao da se prijavi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika