U kadru sa golim muškarcima: Šta će joj reći roditelji? FOTO 18+

Iako manekenka Ajrland Boldvin ne haje za komentare i ne libi se da "kači" smele i provokativne fotografije na Instagramu, ovog puta otišla je jedan veliki korak dalje.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.09.2018.

11:02

U kadru sa golim muškarcima: Šta će joj reći roditelji? FOTO 18+
Foto: Getty

Iako je zadnji put čak njen otac nezadovoljno prokomentarisao izazovnu fotografiju na kojoj mu ćerka jaše motor i napisao: "Ne. Samo… Ne", čini se da Ajrland nije ništa naučila. Ovaj put fotografisala se ispod većeg broja fotografija na kojima su goli muškarci i njihovi više nego upečatljivi polni organi.

"Samo čekam komentar od tvog tate", bio je jedan od brojnih komentara, dok su neki bili nezadovoljni smatrajući fotografiju vulgarnom, neumesnom, nekulturnom, degutantnom...

"Roditelji su ti sigurno ponosni", pisalo je ispod fotografije. Sliku koja je zaista podigla prašinu na Instagramu pogledajte klikom OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: