U pokušaju da se popne na krov sanitetskog vozila razbio šoferšajbnu

VRANJE

Rukovodstvo Zdravstvenog centra Vranje oštro je osudilo ponašanje mladića koji je rano jutros u 7 časova pokušao da se popne na krov sanitetskog vozila parkiranog ispred Službe Hitne pomoći. Tom prilikom je polomio šoferšajbnu. Ulubljen je lim na prednjem delu vozila i slomljen je jedan brisač za staklo.

„Zaprepašćeni smo ovakvim vandalizmom. Rukovodstvo Zdravstvenog centra se svim silama trudi da u svim segmentima unapredi zdravstvenu zaštitu, gde ima ogromnu podršku Ministarstva zdravlja. Uz pomoć donatora, kako pojedinaca tako i organizacija  i društva u celini Zdravstveni centar uz jednu drugu pozitivnu energiju koja se primećuje kod zaposlenih poprima na ugledu i značaju koji do sada nije imao u lokalnoj zajednici“, kaže v.d. direktorka Zdravstvenog centra Vranje, dr Ljiljana Antić.

Ona dodaje da je ovim činom šteta, prvenstveno naneta gradjanima Vranja i ona je nenadoknadiva. Od nadležnih organa očekujemo da se počinilac zlodela identifikuje, adekvatno sankcioniše, a materijalna šteta Zdravstvenom centru nadoknadi u potpunosti, ističe v.d direktorka Antić.

Zaposleni su slučaj nezapamćenog vandalizma prijavili nadležnim organima. Policijski službenici su izvršili uvidjaj. Identitet počinioca je, kako nezvanično saznajemo, poznat policiji.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare