Jet set

Modni promašaj Kejt Bekinsejl

Modni promašaj Kejt Bekinsejl
Foto: Instagram | Modni promašaj Kejt Bekinsejl

Glumica i model Kejt Bekinsejl plenila je poglede na crvenom tepihu nagrada GQ Men of the Year Awards u saradnji s Hugo Bosom, ali ne zbog toga što je svojim stajlingom mamila uzdahe i oduševila modne kritičare. Njen preterano golišav izbor odjeće ne samo da nije primeren za crveni tepih, već je i na granici vulgarnog.

Jedna od najljepših žena svijeta pema izboru časopisa FHM, glumica i model svojim je izborom stajlinga za dodjelu nagrada mnoge iznenadila, ali ne prijatno. Lijepa Engleskinja stigla je u galeriju Tate Modern u Londonu odevena u provokativnu kombinaciju.

Napadan dezen i nezgrapan kroj tek su neki od nedostataka na haljini koju potpisuje dizajnerka Džulijen Mekdonald. Prorez do bokova, izrezi na struku i dekolte do pupka haljinu su dodatno učinili jeftinom, a nisu pomogle ni crne štikle s platformom koje su davnih dana izašle iz mode.

Bacimo li pogled na glumičin stajling koji je nosila prije nekoliko dana na 44. Deauville American Film Festivalu u Francuskoj, ne možemo da vjerujemo da je riječ o istoj osobi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate Beckinsale GQ Awards #katebeckinsale #GQ

A post shared by ken (@blueskyboyluv) on

Da li je glumica u zadnjem trenutku ostala bez stiliste ili je ovo jedna od onih modnih grešaka koje se svakom dogode jednom u životu, ne znamo, ali znamo da bismo lijepu glumicu radije vidjeli u glamuroznoj toaleti koja na decentan način naglašava seksepil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije