Komrad kupio još jedan KAMION SMEĆAR

Lokalne vesti - Četvrtak 06.09.2018 - 08:30

Javno komunalno preduzeće „Komrad“ iz Vranja kupilo je iz sopstvenih sredstava još jedan kamion smećar u vrednosti od 11 miliona dinara.

Kamion smećar. Foto: OK Radio Kamion smećar. Foto: OK Radio

Nela Cvetković, izvršni direktor „Komrada“, kaže da je kamion smećar marke „Iveko“, zapremine 10 kubika.

- Uz postojeću mehanizaciju za odvoženje smeća, novi kamion će svakako unaprediti naše usluge.

Pored smećara nabavili smo još 100 novih pocinkovanih kontejnera,
kao i pogrebno vozilo u vrednosti od 1,46 miliona dinara
- navodi Cvetkovićeva.

„Komrad“ je prošle godine na osnovu bonitetnog izveštaja dobio značajno priznanje od engleske kompanije „WALL“, koja se bavi istraživanjem poslovanja preduzeća u Srbiji.

„Komrad“ je poslovao pozitivno kada je reč o finansijama, koristio je sopstvena sredstva, nije se zaduživao, ni koristio dozvoljene minuse, pa je tada dobio priznanje.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Apel
06.09.2018. , 10:57
Ja se iskreno nadam da ce se ovim kamionom skuplati smeće u naseljima Ogledna stanica, Odzinka...jer onaj koji sad koriste je opasan po okruzenje, izvor zaraze i preti da ugrozi zdravlje ljudi. Ali ozbiljno. Svaki put je pored OS Branko Radicevic totalni haos, to je cela reka smrdljive vode niz ulicu, koja teči iz kamiona. Jedno dete je posle skole povracalo na ulici! Pesački prelazi(skoro obnovljeni) su uništeni i po ulicama su ogromne fleke koje užasno smrde i zadržavaju se dugo.
komunalac
06.09.2018. , 13:31
Od kako radim u komradu unazad 10 godina nikad nije bilo kao sad..poboljsni su uslovi rada,sređeni su međuljudski odnosi između radnika i kao najbitnije vraćene su plate i putni troskovi. Sto se mene tiče direktor Moša u Komradu do penzije !!!!!