RAZNET DŽIP KOJI JE VOZILA DUŠICA JAKOVLJEVIĆ: Bombom poručili da dečko voditeljke vrati dug

E. H.

03. 09. 2018. u 10:01

Posle dizanja u vazduh automobila koji je vozila voditeljka Dušica Jakovljević policija istražuje poslove njenog dečka. Vlasnik džipa Jovica Aleksić navodno otišao u Dubai

РАЗНЕT ЏИП КОЈИ ЈЕ ВОЗИЛА ДУШИЦА ЈАКОВЉЕВИЋ: Бомбом поручили да дечко водитељке врати дуг

Uništeni automobil, Foto Ž. Knežević / Jovica Aleksić i Dušica Jakovljević, Foto Instagram

POLICIJA istražuje da li je eksplozivna naprava koja je pre nekoliko dana raznela džip Jovice Aleksića opomena da vrati novčani dug nastao u trgovini narkoticima. On se posle ubistva kuma Dragoja Trišića Triše sklonio u Dubai, ali su mu potražioci sada jasno stavili do znanja da se igra s vatrom i da pare mora da vrati.

Osim novčanih dugovanja, Aleksiću se zamera i da je u kriminalnim poslovima opasno prešao na teritoriju koja mu ne pripada. Prema operativnim policijskim saznanjima, on je "biznis" razgranao i u nekim zemljama Zapadne Evrope. Inače, Aleksić i Trišić su slovili za momke bliske jedinoj ekipi s Voždovca.

- Policija sada pokušava da sa njim stupi u kontakt kako bi se utvrdilo da li je dobijao pretnje i da li zna od koga mu preti opasnost - navodi naš izvor. - Njegova devojka voditeljka Dušica Jakovljević nije policiji bila od velike pomoći, jer navodno ne zna šta bi mogao da bude motiv za postavljanje eksploziva. Razneti džip je ona vozila poslednjih nekoliko meseci, od kada se Aleksić sklonio u Dubai.

ADVOKATOV AUTO? Džip "tojota land kruzer" Aleksić je pre nekoliko meseci kupio od advokata Dragana Milića, ali ga još nije prebacio na sebe. Vozilo je eksplodiralo oko 8.30, u Ulici Ljutice Bogdana 5, i to na parkingu ispred zgrade u kojoj stanuje Dušica Jakovljević. Detonacija, koja se čula u velikom delu prestonice, bila je toliko jaka da su gotovo svi prozori na okolnim zgradama popucali, a iz sna je "trgla" bukvalno ceo kraj. Delovi raznetog džipa leteli su dvadesetak metara unaokolo.

Odmah posle Trišićeve sahrane, on je jedno vreme proveo u Austriji, a potom je prešao u Dubai. U Beogradu i po Evropi su mu ostali saradnici, sa kojima je redovno bio u kontaktu.

Aleksić, kao i ubijeni Trišić, povezuje se sa ekipom Vladimira Karana, koji je preživeo pokušaj ubistva 2015. godine na Banovom brdu u Beogradu. Kada je seo u džip, aktivirana je eksplozivna naprava, a on je s teškim povredama prebačen na VMA. Uspeo je da se izvuče, ali je ostao bez obe noge.

Marta ove godine u Žarkovu je ubijen Trišić. Policija još rasvetljava njegovo ubistvo, kao i Karanovo teško povređivanje. Postoje saznanja da je Trišić, koji je trenirao boks, ušao u sukob sa jednim od suvlasnika lanca beogradskih splavova na Ušću. Došlo je i do fizičkog obračuna, jer je Trišić štitio jednog druga, a deblji kraj je izvukao taj "biznismen". U međuvremenu, Trišićev drug i suvlasnik splavova su se izmirili, a bokser je u međuvremenu ubijen.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (20)

Miroslav

03.09.2018. 10:16

Svuda po srbiji kriminal ali Beograd nezapamceno cveta u kriminalu ovo je vrhunac iz svih redova drustva se infiltrirali u kriminalne grupe a sto je jos gore dosta njih poznatih sve vise u vezi sa kriminalcima

JOCA

03.09.2018. 10:16

Dali oni misle da smo toliko naivni? Prvo kada neko sa nekim stupa u vezu raspita se ko je sta je pa onda stupa u vezu. Ovo, cetri godine zajedno a ona nezna cime se bavi? Dali mu ujutru zvoni sat, ide li na posao, dolazi po podne umoran, pere li mu radno odelo?

Djordje

03.09.2018. 10:20

Kad citam ovaj prilog, imam osjecaj da je sasvim normalno da se neko bavi kriminalnim radnjama. Ovaj je presao na teritoriju koja mu ne pripada. Duguje pare... Kome? Kako uopste moze tako da se pise? I, da, sta radi policija?

Bata Mika

03.09.2018. 10:33

Naravno da ona nema pojma čime se bavi njen “dečko“ i od čega se ona provodila. Treba imati obraz kao djon pa biti toliko bezobrazan. Ovo je trenutak kad situacija zahteva oprez i potpuno iskrenu saradnju sa policijom. glava je u pitanju.

Darko

03.09.2018. 10:38

Kako sad? Voditeljka rece da je dzip njen, da ga je kupila nakon 20 godina teskog rada!!!!!

Crni Gruja

03.09.2018. 11:17

Koliko juče gospodja izjavi da je radila i štedela 20 godina da kupi džip, a sad džip je njen dečko kupio od advokata. Ko ovde laže a ko ne. Ima ovde prostora za detaljniju istragu. Ako po gradu počnu masovne eksplozije kola to nam može oterati investitore jel ko će normalan doći u zemlju koja počinje ličiti na Bejrut. Možda ona zna nešto što policija ne posjeduje kao informacije.

Глас разума

03.09.2018. 11:20

Поштено са њихове стране. Зашто се задуживао ако није имао намеру да врати паре?!

Катмер

03.09.2018. 11:24

Не би ме зачудило да је све ово намештено ради рекламирања задруге!

Драган Р

03.09.2018. 11:28

Беле лађе, црни џипови, авиони, летећи људи, певаљке, криминалци, дрога...О чему то ја? О јавној кући, наравно. Или прецизнијије, да ме не би погрешно размели, о телевизији са националном фрекфенцијом.

Milena

03.09.2018. 11:37

U nekim vremenima doticna bi dobila momentalni otkaz, zapravo ne bi ni mogla da se zaposli na bilo kojoj televiziji. Dok takve smradine sada dobijaju sansu i zaradjuju silne novce, pravi novinari i voditelji tavore, moraju da se ubijaju od rada za sitne pare da bi preziveli. Nije mi nimalo zao, zao mi je sto nikoovde nece ugasiti te zagadjivace zvane "Pink", i Happy" i sto Milomir Maric i dalje moze da trtlja slobodno a jos nije polozio racune sto je izdao svog najboljeg novinara.

Hercegov Grad

03.09.2018. 11:47

Kakve mi likove iz kriminalnog miljeja gledamo na TV ekranima?!Sta ce ona jadna ne zna nista,a trosi lovu ko da je poludjela!Sve se vraca sve se placa!

Zoran Petrović

03.09.2018. 12:23

Godinama unazad se slusaju vesti o krimosima koji trguju narkotikom , podmeču eksplozive , ubijaju po ulicama . Kad vratim sve slike , deluje kao da drzava klacka za njima. Nama treba jedna PRAVA sablja , da bi se drustvu vratilo poverenje u policiju i pravosude...

Milan

03.09.2018. 15:40

Ono sto meni licno najvise smeta u vezi sa svim tim kriminalcima, jeste sto sebe ne posmatraju kao sljam, bagru, otpadnijke, najgoru vrstu - nego kao nekog ko je hrabar, mocan, ko za dan prozivi sto ostali svet ne moze za dva zivota, pa se jos i razmecu po toj zabokrecini u kojoj zive.Postajemo Meksiko.