Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.09.2018.

23:26

Mirković: Igrali smo loše, to je posle začinjeno i crvenim kartonom

Trener Partizana Zoran Mirković nije bio zadovoljan utakmicom koju je njegov tim odigrao protiv Bačke u sedmom kolu Superlige Srbije.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Mirković: Igrali smo loše, to je posle začinjeno i crvenim kartonom
Foto: Starsport

Crno-beli su kod kuće uspeli da pobede 1:0, ali nisu odigrali efikasan meč, niti koristili prilike koje su se ukazivale.

Na drugoj strani je Bačka tek sporadično uspevala da zapreti, ali ne i da postigne pogodak.

"Najbolje iz ove večeri je pobeda i tri boda. Igrali smo loše, nismo mogli da dođemo do igre ni u prvom ni u drugom poluvremenu i posle je to začinjeno i crvenim kartonom. Na kraju smo se opredelili za defanzivu i kontre i sačuvali smo rezultat", rekao je Mirković posle utakmice za Arenu sport.

On je tokom meča promenio dva beka. Prvo je Nemanja R. Miletić dobio crveni karton u 71. minutu zbog nesportskog starta nad Makarićem, a u finišu se povredio i Zlatan Šehović.

"Prinuđeno je bilo, Miletić je dobio crveni karton, mali Šehović se povredio i morali smo da popunimo rupe. A što se tiče velikog broja kornera na prvoj stativi, nije bilo predviđeno da idu tamo", zaključio je posle pobede Mirković.

Njegova ekipa sada ima 13 bodova posle šest odigranih utakmica, dok Crvena zvezda ima 18.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu