TRAGEDIJA U ZAJEČARU: Sudar automobila i motora, stradao motociklista (FOTO)

Lj. T.

02. 09. 2018. u 18:51

Dejan S (38) iz Niša poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju oko 17 časova desila u centru Zaječara

ТРАГЕДИЈА У ЗАЈЕЧАРУ: Судар аутомобила и мотора, страдао мотоциклиста (ФОТО)

Mesto nesreće
Foto: Radio Magnum

ZAJEČAR - Dejan S (38) iz Niša poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju oko 17 časova desila u centru Zaječara.

Dejan S. je vozeći motor "kavasaki", direktno udario u auto "opel astra", za čijim je upravljačem bio Dragan T. (69), koji je pokušao da se okrene na putu. Od siline udarca, motorista je poginuo na licu mesta.

Pročitajte još - TRAGEDIJA U KANjONU PLATIJE: Poginuo motociklista iz Beograda

Nesreća se dogodila u zaječarskoj Ulici Svetozara Markovića.

Lekari, koji su odmah stigli na lice mesta, samo su mogli da konstatuju da je motorista nastradao.

Istraga ove saobraćajne nesreće je u toku.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Mare Miljkovic

02.09.2018. 19:15

to je centar grada ! kako je uspeo da razvije toliku brzinu ! da je vozio 50km ostala bi glava na ramena . nije kriv iseko ga opel vidi se al dzabe sad sve pamet u glavu

kratko

02.09.2018. 19:18

To je to. Idioti matori i izlapeli za volanom, sa refleksima i čulima kao mrtav konj. Ubedljivo najgori i najbezobzirniji vozaci su matorci i da je nekog reda u ovoj drzavi, pola njih preko 60 godina ne bi imalo pravo da produzi dozvolu.Svakog dana u saobraćaju doživljavam rizične situacije od ovakvih, zauzmu dve trake, pa ni tamo ni ovamo, migavce ni u ludilu ne daju, a o ovakvim okretanjima preko duple pune i to onako, nonsalantno, kao da je sve po ps-u, da ne pricam!

Београд

03.09.2018. 01:00

@kratko - Ма да, а млади од 20година, сви возе уредно 40 на сат, не возе распале лешине од BMW, Audija него возе нове мале градске аутомобиле, никада се бахато не паркирају, не куцају поруке док возе, не псују, не прете никоме. Само ти маторци праве проблеме? А овај што је нагазио мотор преко 100 на сат у граду, ма то нема везе, млад човек, а ?

Mile Kitic

02.09.2018. 20:06

a u retrovizor da pogledas matori?! Sad prepiši svu svoju imovinu njegovoj porodici i idi..

MTk

03.09.2018. 00:25

Moralo je to sporije.. Isprekidana linija, prava ulica ko strela, nedelja, mnogo manje parkiranih vozila i saobracaja uopste...