• Search form

4. Festival Na sopstveni pogon Asocijacije Nezavisna kulturna scena Srbije "Novi prostori kulture" - Bela Crkva, Kragujevac, Čačak, Užice, Ivanjica, Novi Sad, Novi Pazar, Banatska Dubica, Šabac, Zrenjanin, Subotica (2-30.9.2018)

U želji da unapredi vidljivost nezavisne kulture i istakne važnu ulogu lokalnih inicijativa u kulturnom životu zajednice, Asocijacija NKSS organizuje 4. festival Na sopstveni pogon u 12 gradova i opština u Srbiji van Beograda, čiji je interdisciplinarni program objedinjen sloganom "Novi prostori kulture". Program se bavi mogućnostima i snagama lokalnih zajednica da samostalno kreiraju nova polja delovanja pojedinaca i kolektiva.Festival "Na sopstveni pogon" promišlja raznolikost izraza scene i mogućnosti za traženje odgovora na postojeće strateške dileme odnosa prema javnim politikama, participaciji, planiranju, pa i čitavom sistemu kulture kojem je danas redefinisanje neophodno na svim nivoima.

Program za 30.9. - Užice

Interakcija na turneji _ projekcije filmova, Gradski kulturni centar Užice u 19h, UE

Produkcija: Nezavisni filmski centar "Filmart" (Požega)

Dokumentarci snimljeni tokom Međunarodnog studentskog filmskog kampa „Interakcija” u okviru festivala Na sopstveni pogon predstavljeni su i u Ivanjici i Čačku.

http://nsp.nezavisnakultura.net/

Video
08.04.2024 | 10:10

VOĐENJE: IRWIN – NSK State – It's a Beautiful Country

IRWIN: NSK State – It's a Beautiful Country, Umetnički pav