DUŠICA JAKOVLJEVIĆ: Najgore je kad mi napišu - Imaš žensko dete, sve će ti se vratiti

Novosti online

02. 09. 2018. u 09:24

Pre samo desetak dana voditeljka je gostovala u emisiji “Rada sam” i otvoreno pričala i o ne tako lepim situacijama koje je doživljavala

ДУШИЦА ЈАКОВЉЕВИЋ: Најгоре је кад ми напишу - Имаш женско дете, све ће ти се вратити
Domaća javnost šokirana je eksplozijom koja se dogodila u subotu ujutru u Beogradu u Ulici Ljutice Bogana, a u kojoj je u potpunosti uništen džip koji je vozila voditeljka Televizije Pink Dušica Jakovljević.

Podsetimo, od siline udara popucali su prozori naokolnim zgradama, a na svu sreću nema povređenih. Ekipa hitne pomoći prevezla je voditeljku Dušicu Jakovljević do bolnice “Dragiša Mišović” na Dedinju. Dušica je bila vidno potresena i u suzama, ali je brzo napustila ovu zdravstvenu ustanovu.


Policija je sa psima pretražila lokaciju i utvrdila da u blizini ne postoje druge eksplozivne naprave. Takođe, forenzičari su obavili uviđaj kako bi pronašli određene tragove na osnovu kojih bi se identifikovale osobe koje su postavile bombu ispod automobila.


Kada je nedavno, pre samo desetak dana gostovala u emisiji “Rada sam” koleginice Rade Radenović, Dušica Jakovljević otvoreno je pričala i o ne tako lepim situacijama koje je doživljavala i tom prilikom otkrila da su joj nekoliko puta grebali automobil.

Ja ću reći da mi je posle jedne emisije na automobilu neko… Neko, ne mogu da dokažem ko, jer nemam dokaze, ali neko mi je izgrebao levo krivo mog automobila. Opet mi je neko par dana kasnije isto ključem nacrtao srce na vratima, tako da bravo za kreativnost. Mislim da je sve to otišlio predaleko u tom smislu – izjavila je tada Dušica u emisiji "Rada sam".


Takođe, pre nekoliko meseci neko je napravio i umrlicu na kojoj je bila Dušica Jakovljević, a tada je voditelja želela da podigne krivičnu prijavu protiv NN lica. Dušica je morala da svojoj maloletnoj deci tada da objasni o čemu se radi, a lažna umrlica napravila joj je veliki problem.

– Jednom sam imala situaciju… Sad mi je žao što nisam otišla u policiju, jer nisam imala vremena. Znaš šta je najgore kada napišu: “Imaš žensko dete, sve će ti se vratiti” – dodala je voditeljka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Aleksa

02.09.2018. 10:35

Nije moje da sudim ili kritikujem, samo pitam,kako moze majka da ima decka kriminalca tj. "kontraverznog biznismena" i to jos stabilnu emotivnu vezu? Ko je tu lud? Da li novinari koji ulepsavaju stvari ili drustvo koje je izgubilo sve moralne kriterijume? Ljudi se vrednuju po tome kako izgledaju i koliko cega imaju oko sebe. Sve se svelo na brojke. Materijalizam je pojeo sve ljudsko ako su to ikada imali?

Деки

02.09.2018. 10:45

Колико наших квалитетних новинара вози џипове? Да не помињем и водитељке... Поштедите нас овог полусвета.

Zoon

03.09.2018. 07:02

Onda i jeste napad na tebe. Takav život živiš, takav život i reklamiras u emisijama na Pinku. Da nisi takva kakva jesi nikada ne bi prihvatila da vodiš emisiju koja uništava i degeneriše omladinu pa i čitavu naciju. Tako da ništa ovo nije posebno cudno, već treba ispitati voditeljku