REZZIME DANA (petak): Lion zatajio, ostali favoriti ispoštovali

Vreme čitanja: 3min | pet. 31.08.18. | 23:13

Pogledajte ko vam je 31. avgusta doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

RID - HORN (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:0

Domaća ekipa ubedljivom pobedom se vratila na čelnu poziciju na tabeli austrijske druge lige. Ceo posao Rid je završio već u prvom poluvremenu kada je postigao sva tri gola. Dvostruki strelac bio je Pecirep. Fudbaleri Rida zabeleželi su treću pobedu zaredom na domaćem terenu.

ŠAVES - BRAGA (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:1

Braga je upisala prvu pobedu na strani u novoj sezoni i izbila na čelnu poziciju u Primeiri.  Iako je domaćin imao ulogu autsajdera, relativno uspešno je parirao Bragi u većem delu utakmice. A jedini gol na meču dala je Braga minut pre kraja prvog poluvremena kada se Pablo najbolje snašao u karambolu na petercu Šavesa.

VAREGEM - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 2:5

Gosti su čitav posao rešili već nakon 37 minuta igre, a kada je Arnaut Grenveldb na startu drugog poluvremena povisio rezultat na 4:0 bilo je jasno da će domaćin doživeti katastrofu. Ipak, ekipa Frenkija Durija se golovima Bufela i Bongonde donekle vratila u igru, ali joj je Met Rits u prvom minutu nadoknade definitivno zapečatio sudbinu.

MILAN - ROMA (tip tgg GG, kvota 1,62) - rezultat 2:1

Navijači Milana večeras slave svoje dete! U stilu Pipa Inzagija, na koga svojim stilom igre neodoljivo podseća, mladi napadač Rosonera presudio je Romi u petom minutu nadoknade derbija trećeg kola Serije A. Milan je tako bacio u zaborav prošlonedeljni poraz u Napulju i najavio visoke domete u ovoj sezoni.

VITEBSK – SMOLEVIČI (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 4:0

Fudbaleri Vitebska nastavili su poteru za liderom beloruskog šampionata BATE Borisovom. To je Vitebsku bila deseta uzastopna pobeda na domaćem terenu u svim takmičenjima, a ujedno i treći meč zaredom kod kuće na kojem nije primio gol. Gostujući tim upisao je jubilarni, deseti poraz u prvenstvu ove sezone.

PRECRTANO

LION - NICA (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 0:1

Lion je prodao Marijana Dijaza Realu u četvrtak, a dan kasnije stigao je Olimpiku šamar u okršaju sa Nicom. Slavio je tim sa Azurne Obale i to u gostima sa 1:0 u premijernom meču četvrtog kola francuskog šampionata. Ali, Lion večeras zaista nije imao sreće, jer je uputio 29 šuteva ka golu Nice, devet je išlo u okvir, ali lopta nije završila u mreži.

HANOVER - DORTMUND (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:0

Borusija Dortmund nije uspela da odnese tri boda sa gostovanja kod Hanovera u prvoj utakmici drugog kola nemačke Bundeslige. Iako se večeras mreže nisu tresle na HDI Areni, može se reći da je bilo vrlo zanimljivo i da je Borusija ipak bila bliža pobedi.

VILJAREAL - ĐIRONA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:1

Đirona je došla do prve pobede u sezoni i to na teškom gostujućem terenu kod Viljareala. Strelac jedinog pogotka bio je Kristijan Stuani u 54. minutu. Domaćinu nije pomogao ni ulazak Karlosa Bake koji je igrao od 66. minuta. Za razliku od Đirone, Žuta podmornica i dalje ne zna za trijumf u Primeri u ovoj sezoni.

HETAFE - VALJADOLID (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:0

Slabu utakmicu odigrali su rival u predgrađu Madrida večeras, a domaći navijači svakako nisu zadovoljni mogli da napuste stadion Alfonsa Perez. Hetafe je bio za nijansu bolji rival, Valjadolid šesti put uzastopno nije uspeo da pobedi na gostovanju kod Hetafea. Takođe, Valjadolid ni posle trećeg kola ne zna za pobedu u Primeri.

MLADOST LUČANI - MAČVA (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 1:2

Veliki bodovi Mačve u Lučanima, za prvi poraz Mladosti u sezoni. Ekipa iz Šapca ima velikog razloga za zadovoljstvo, jer je postigla dva sjajna gola, a pored toga je uspela da odoli pred mogobrojnim naletima domaćina i poklekne samo jednom.


tagovi

klađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara